Victoria och Daniels beslut blir prisat: Efter tuffa året

16 dec, 2022, 09:43 
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

2022 var inte kronprinsessparets lugnaste år – nu hyllas beslutet utomlands.

Annons
Victoria och Daniel strålar ihop! Här anländer de till Solna ambulansstation
Victoria och Daniel strålar ihop! Här anländer de till Solna ambulansstation

Det säkra beslutet blir skriverier utomlands!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel hade nästan precis tagit sig igenom de mest hektiska småbarnsåren när hela deras värld skakades om.

Rykten om en eventuell skilsmässa började florera.

Vanligtvis brukar inte hovet ta till sina egna sociala medier för att möta rykten, men nu var det en helt annan situation.

Ryktesspridningen hade gått väldigt långt.

I slutet av februari delar kungahuset ett inlägg som är ämnat att nå deras drygt 500 000 följare på instagram. Ett inlägg som förhoppningsvis ska slå hål på ryktesspridningen om äktenskapet.

"Det har kommit till vår kännedom att det pågår en omfattande negativ ryktesspridning rörande vår privata relation. Påståenden sprids om svek i relationen och en förestående skilsmässa. I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund."

Annons

Meddelandet var signerat Victoria och Daniel, något som gjorde det ännu mer speciellt.

Kronprinsessparet prisas för beslutet under året

Nu blir kronprinsessparets beslut prisat utomlands. Det är sajten Wonderwall som rankar de bästa kungliga bilderna under år 2022.

På en av bilderna kan vi se Victoria och Daniel stråla under det trevliga statsbesöket från Nederländerna den 11 oktober. En kväll som möjliggjorde för kungligheterna att roa sig och samtala under en bankett på Kungliga slottet i Stockholm.

Kronprinsessan klär sannerligen i lila och prinsen stod trofast vid hennes sida lika prydlig.

Foto: TT

Annons