Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniels hemliga jul med svärföräldrarna

04 jan, 2022, 17:00 

Victoria och Daniel har träffat Daniels sida av släkten under julen, det bekräftar hovet.

Annons
Tillbakablick: Victorias och Daniels första besök i Ockelbo!Brand logo
Tillbakablick: Victorias och Daniels första besök i Ockelbo!

Det är snart två år sedan covid-19-pandemin bröt ut på allvar och livet vändes upp och ner för oss alla. Vi har fått vänja oss vid att inte kunna göra allt som vi brukat göra, och kungligheterna är inget undantag.

Det är inte förrän de senaste månaderna som livet har kunnat återgå till något sånär normalt och möjligheterna att både resa, arbeta och träffa långväga släkt och vänner har återställts till stor del.

Det här är en möjlighet som Victoria och Daniel har utnyttjat. Under jul- och nyårshelgerna har de tagit tillfället i akt och umgåtts med Daniels sida av familjen, vilket bekräftas av hovets informationschef Margareta Thorgren.

Victoria och Daniel älskar Ockelbo

Både Victoria och Daniel älskar att spendera tid tillsammans med hans släkt i Ockelbo, med mamma Ewa och pappa Olle Westling i spetsen.

– De är otroligt varma och genuina människor. Daniels stabila uppväxt är en viktig del i vår relation, har kronprinsessan Victoria tidigare sagt i parets bröllopsbok från 2010, Vårt Bröllop, och vände sig till Daniel:

Annons

– Jag trivs väldigt bra hos din familj. Det är ett andningshål, en trygghet och ett lugn att vara hos er.

Återigen har det blivit en annorlunda jul för kungligheterna, men de har gjort det bästa av situationen.

Att Ewa och Olle har en son som är prins av Sverige och att deras barnbarn en vacker dag ska bli drottning, det har inte påverkat dem ett dugg. De bor kvar i samma röda kedjehus och syns egentligen bara i officiella kungliga sammanhang när det är stora familjehögtider.

Och ockelboarna är stolta, men stenhårt lojala.

– Man gör inte så stort väsen om man skulle råka möta Victoria och Daniel på torget. Man beter sig som att de är vilka vanliga människor som helst, har Yngve Gunnarsson från Ockelbo hembygdsförening tidigare sagt till Svensk Dam.

Annons