Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniels romantiska kväll på Öland - utan barnen

20 jul, 2023, 17:00 
Felicia Plåt
Victoria och Daniel
Kornprinsessan Victoria och prins Daniel älskar musik. Foto: TT

Victoria och Daniel brukar ta tillfället i akt och gå på romantiska dejter under semestern.

Annons

För ungefär en vecka sedan firade kungafamiljen den årliga Victoriadagen. Kronprinsessan Victoria fyllde 46 år och det skulle såklart firas stort på Öland. Det var några riktigt fina dagar för kungligheterna och det blir bara fler.

Här lämnar Victoria och kungafamiljen – för kvällens hemliga grillpartyBrand logo
Här lämnar Victoria och kungafamiljen – för kvällens hemliga grillparty

Kungligheternas musikintresse

Nu efter firandet kan Victoria och Daniel njuta av ledigheten och ta tillvara på tiden på deras svenska paradisö. Under nästa vecka kommer det även att vara flera konserter på Öland, och av tidigare år att döma kommer vi troligtvis se kungligheterna gå på några va dem, de är riktiga musikälskare.

Kanske kommer Victoria och Daniel till och med kunna göra en favorit i repris och smita iväg på en liten kvälls-dejt. Under förra året kunde vi nämligen se paret ute på en sommar-dejt på Öland, utan barnen.

Annons

Victoria och Daniels hemliga dejt

Det var dagen efter Victorias 45 årsdag, 15 juli 2022, som Victoria och Daniel tog en härlig barnfri kväll och gick ut på en liten dejt. Man kan tänka sig att paret skulle vara trötta efter allt firande, men så var inte fallet.

Victoria och Daniel tog tillfället i akt och gick på konsert, Niklas Strömstedt på Solliden Sessions. De fångades på flera bilder från kvällen och de verkade mysa till det ordentligt.

Estelle dansade hela natten lång

Men vart var Estelle och Oscar? Jo, medan Oscar fick leka hemma på Solliden, så var även Estelle ute på konsert. Det var morbror och moster Carl Philip och Sofia som tog med Estelle på Molly Sandén på Borgholms slottsruin.

Estelle och Sofia
Estelle och Sofia verkar ha en riktigt fin relation.

Det är ju inte heller någon slump att de dök upp på konserten. Molly och Sofia skrev i hemlighet bröllopslåten som Sofia överraskade Carl Philip med på deras bröllop, framförd av Molly och Danny Saucedo!

Trots att Estelle inte fick följa med sin mor och far så verkade hon inte särkilt ledsen över det. Hon och Sofia såg riktigt nöjda ut över att se idolen Molly Sandén och de dansade verkligen loss på VIP platserna hela natten lång.

Annons