Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Haakons hemliga relation – ingen annan kan förstå!

05 aug, 2023, 20:35 
Felicia Plåt
Victoria och Haakon
Victoria och Daniel är bra vänner med det norska kronprinsparet. Foto: TT

Victoria och Haakon har en speciell relation, de kan relatera till varandra mer än någon annan.

Annons

Nyligen firade kronprins Haakon av Norge sin 50-årsdag tillsammans med sin familj. Det blev en riktigt glad dag för alla inblandade. Snart fyller även hans maka kronprinsessan Mette-Marit 50 år. Att paret tillsammans fyller 100 år ska såklart firas ordentligt.

Johan T Lindwall om Victorias jättefest: ”Aldrig sett Chris så skrämd”Brand logo
Johan T Lindwall om Victorias jättefest: ”Aldrig sett Chris så skrämd”

Kornprins och kronprinsessparets relation

Den 25 blir det nämligen stor fest i Norge för att fira kronprinsparets födelsedagar och det lär bli en rejäl fest. Det kommer vara flera kända ansikten på plats och kungligheter från flera delar av världen som kommer komma för att hylla det norska jubilarerna.

Under flera år har det norska kronprinsparet och vårt svenska kronprinspar varit väldigt nära, man kan verkligen säga att de ser varandra som vänner.

Annons

Mette-Marit och Haakon har varit på besök i Sverige för att umgås med Victoria och Daniel och vise versa. De har flera roliga minnen ihop. Men det är ännu oklart om Daniel och Victoria kommer att närvara vid festen den 25 augusti. Men kungliga experten Herman Lindqvist är övertygad att kronprinsparet kommer vara på plats.

– Det troliga är att förutom kunglig släkt och personliga vänner kan man kanske vänta sig att svägerskan Märtha Louise är där kanske med shamanen Durek Verrett med gäster från utlandet som kronprinsessan Victoria och prins Daniel, och det danska kronprinsparet. Allt verkar upplagt för en stor och rejäl fest, säger Herman till Svensk Damtidning.

Victoria och Haakons speciella relation

Han fortsätter att berätta om det svenska och norska kronprinsparens fina relation, och menar att de alltid finns vid varandras sida.

– Kronprinsessan och Daniel är sedan många år personliga vänner med Haakon och Mette Marit, de har regelbundna privata kontakter. Deras personkemi verkar fungera bra, säger han.

Annons

Paren har nog blivit så bra vänner eftersom de även har väldigt mycket gemensamt. Det finns ändå inte så många kronprinspar i världen. Därför tar de väldigt mycket stöd från varandra, speciellt Victoria och Haakon.

De båda står inför en väldigt stor roll som de båda har blivit förberedda på sedan de var riktigt små. Deras relation är nog speciell eftersom det inte är särkilt många som kan relatera till dem som varandra. Det är fins att paren kan diskutera både lätta och djupa ämnen tillsammans. De kommer nog vara vänner för livet!

Annons