Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Victoria och Mette-Marits klackmiss - mitt framför kamerorna: "Åh gud!"

20 apr, 2023, 14:30 
AvFelicia Plåt
Victoria och Mette-Marit
Victoria och Mette-Marit hamnade i en trasslig situation. Foto:TT

Victoria och Mette-Marits miss under festen.

Annons

Tidigare i veckan avslöjade Svensk Dam att prinsessan Madeleine ska arrangera en stor vårfest tillsammans med Childhood den 10 maj. Allt i drottning Silvias ära. Festen kommer att vara på Gröna Lund och är startskottet på firandet av drottning Silvias 80-års dag.

Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!Brand logo
Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

På inbjudningslistan finns många kända namn och kungligheter. Och kronprinsessan Victoria kommer troligtvis att vara där för att stötta sin mor och syster. Kronprinsessan syns ofta i det offentliga och har närvarat på flera kungliga fester genom sitt liv.

Annons

Kronprinsparen på fest

För ungefär ett år sedan var det norska kronprinsparet Haakon och Mette-Marit på besök i Sverige. Under vistelsen gick de tillsammans med Victoria och Daniel på fest. Det var Norra Latin som förvandlades till en festlokal med marint tema. Som båda kronprinsessorna matchade med blåa vackra klänningar.

Victoria
Victoria tyckte det var riktigt roande under Mette-Marit och Haakons besök.

Klack-katastrofen

Det var många kameror som smattrade när de båda kronprinsparen gick ut ur bilen och skulle göra entré på festen. Men plötsligt snubblade Victoria till. Hon hade nämligen fastnat med klacken i den röda mattan.

Annons

– Oj oops! sa Victoria till när klacken sjönk ner genom den röda mattan och fortsatte.

– Jag är inte ensam om det här tror jag!

Och precis som Victoria trodde blev det. För snabbt där efter hojtar även Mette-Marit till.

Victoria och Mette-Marit höll varandra i handen efter att de båda fastnat med klackarna i röda mattan.

– Åh Gud! Oj hjälp!, sa Mette-Marit när även hennes klack fastnade i den röda mattan.

De båda prinsessorna kunde inte hålla sig för skratt och det fortsatte även när de klev innanför portarna till Norra Latin.

– Haha, nu går vi, sa Victoria till fotograferna.

Annons

Vi får hoppas att Victoria slipper fastna med klacken på Madeleines stora fest, trots att hon verkade tycka det var ganska roande.

Annons