Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias bluff på nya bilderna – här lyckas hon lura folket

27 jan, 2024, 20:00 

Kronprinsessan Victorias listiga drag – som inte ens ett tränat öga kan avslöja...

Annons

Kronprinsessan Victoria är ett riktigt kungligt proffs. Hon dyker alltid upp med ett leende på läpparna, och många som haft äran att träffa Victoria vittnar om att hon har ett alldeles särskilt sätt att se människor på.

Under torsdagen gjorde Victoria och Daniel ett officiellt besök till Linköping – och Victoria strålar på bilderna. Men det döljer sig också en bluff!

Bekräftat: Frederik & Mary till Sverige! • Därför stoppas barnen från att träffa Kate • ”Fergie” bryter tystnaden efter cancerbeskedet – 3 kungliga snackisar från vecka 4!Brand logo
Bekräftat: Frederik & Mary till Sverige! • Därför stoppas barnen från att träffa Kate • ”Fergie” bryter tystnaden efter cancerbeskedet – 3 kungliga snackisar från vecka 4!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på besök till Linköping

På plats i Linköping besökte kronprinsessparet flyghangaren hos Saab i Linköping för att informera sig om nya JAS, och om varnings- och kontrollsystemet Global Eye. Det är där hos Saab som stridsflygplanet Jas Gripen bland annat tillverkas.

Annons
Kronprinsessan Victoria besöker Saab i Linköping och sitter i ett stridsplan
Det blev en lärorik dag för Victoria och Daniel.

Dessutom fick Victoria och Daniel själv sitta i cockpit och testa på att flyga stridsplan – i flygsimulatorn, såklart. En annorlunda dag på jobbet!

Senare på eftermiddagen besökte paret socialförvaltningen i Linköping, där de fick information om det brottsförebyggande projektet Rätt kurva. Sista programpunkten var ett seminarium på Linköpings slott, där även landshövding Carl Fredrik Graf och representanter från polisen samt kommuner i länet närvarade. Fullt ös, alltså!

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Victoria på strålande humör!
Annons

Kronprinsessan Victorias bluff – som ingen anade

Kronprinsessan Victoria bjöd som vanligt på en modemässig fullträff, i ett rutigt kostymset från By Malina i grått, som vi sett henne bära förut.

I samma gråa ton bar hon en elegant axelväska, från det lyxiga franska modehuset Yves Saint Laurent, och matchande gråa mockaboots. Att köra på monokromt verkar vara Victorias grej 2024 – vi såg ju henne nyligen i en liknande outfit i vinröd tappning!

Det som stack ut mest var det maffiga kedjehalsband som prydde Victorias hals. Det består av sex diamantprydda länkar – som ser ut att kosta skjortan. Men sanningen är en annan, det här är faktiskt ett riktigt budget halsband från H&M. Kedjan är av metal, gjord av återvunnen zink, och "diamanterna" är strass gjorda av glas. Nypriset gick på 700 kronor, och Victoria har ägt det i flera år.

En liten bluff alltså, inte helt olik den prinsessan Sofia gjorde under Nobelbanketten – när hon bar ett Swarowskihalsband istället för äkta diamanter runt halsen.

Kronprinsessan Victoria ler
Så snyggt – Sofia!

Foto: TT

Annons