Kronprinsessan Victorias favoritdesigner misshandlad och rånad i Paris

Victoria Lars Wallin

Stjärndesignern skulle besöka sin favoritstad men blev brutalt misshandlad. "Det hat och den ondska jag såg i hans ögon kommer jag aldrig att glömma", säger han om den fruktansvärda händelsen.

Stjärndesignen Lars Wallin hade sett fram emot att fira första advent i Paris. Men den härliga kvällen weekendresan slutade med att han blev misshandlad och nedslagen utanför sitt hotell. Lars Wallin berättar själv om händelsen på Instagram:

“Förstörelse och våld utan mening”

”Inga skönhetsfilter i världen hjälper idag. Blev brutalt nedslagen och rånad i min favoritstad Paris natten till söndag. Jag har varit i Paris 100tals gånger men aldrig känt mig rädd eller osäker. Men kravallerna/manifestationerna som pågår i Paris just nu har helt tappat proportioner. Det lockar så mycket onda krafter. Förstörelse och våld utan mening. Killen som rånade mig hade ingenting med gula västernas manifestationer att göra. Det här var en man som har gjort detta förr. Det hat och ondska jag såg i hans ögon kommer jag aldrig glömma. Han var hög av våldet. Smällarna mot mitt huvud fick han en kick av. Men jag klarade mig med ett blått ansikte. Så jag är fantastiskt lycklig. Jag lever. Men jag undrar vart världen är påväg. Så mycket ondska som får utrymme. Varför är det så svårt att vara snälla mot varandra? Negativ energi kommer aldrig att leda till någonting positivt. Ta hand om varandra och låt kärlekens kraft vinna”, skriver han och publicerar en bild av sitt sönderslagna ansikte.

Kronprinsessan Victoria värnar som bekant om svensk design och hon har burit Lars Wallin vid ett flertal tillfällen. Bland annat vid Nobelbanketten år 2003.

Kronprinsessan Victoria Lars Wallin

Victoria i en klänning av Lars Wallin.

Läs mer

Politikerna auktionerar ut sina Nobelkläder – köp Stefan Löfvens frack!

Flippar och floppar! Nobelklänningarna vi minns

Stora oklarheter kring bordsplaceringen inför Nobelfesten

Foto: TT, IBL