Victorias hemliga kärleksgest med Estelle – fångades på bild!

Under kvällens konsert på Solliden var det flera i kungafamiljen som var på plats. Bland annat kronprinsessparet och dottern Estelle. Se bilder på den fina kärleksgesten mellan mor och dotter här – samt en liten överraskning från kvällens artist Carola.

Slå på ljud

I kväll firas det rejält på Solliden! Solliden session är något som kungen har längtat efter att genomföra en längre tid. Och i sommar slog drömmen äntligen in.

Under varma sommarkvällar uppträder svenska artister på Solliden, kungafamiljens egendom.

Artister som Peter Jöback och Lena Philipsson har redan intagit scenen. Då har bland annat kung Carl Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine synts till vid olika tillfällen. Men nu ser vi flera av kungligheterna på plats.

Kronprinsessans kärleksgest med dottern Estelle

Kronsprinsessparet och deras dotter Estelle anlände tillsammans med kungen och drottningen. De slog sig sedan ner på den första raden i VIP-området intill Sollidenscenen. Då fångades den fina kärleksgesten mellan mor och dotter på bild!

Det är inte ofta Victoria syns i en annan håruppsättning än i den klassiska knuten. Hon har därmed blivit lite av knutens främsta förespråkare – och nu verkar det som Estelle vill gå i sin mammas fotspår.

På kvällens konsert bar Estelle samma håruppsättning som kronprinsessan.

Så fint att se att mor och dotter matchar varandra!

Estelle i samma håruppsättning som sin mamma – den klassiska knuten!

Fototjänster i Kalmar

Foto: Magnus Johnsson


Här överraskar Carola kronprinsessan Vitoria

Kvällen innehöll flera gulliga ögonblick. Ett av dem var när Carola lämnade scenen och gick ner i publikhavet för att sjunga "Happy Birthday" till morgondagens 44-åring. Vilken överraskning – och Victoria klappade händerna av glädje när schlagerdrottningen närmade sig.

Slå på ljud

LÄS MER: Prinsessan oigenkännlig på nya bilden – visar upp förändringen

LÄS MER: Bilden avslöjar! Kungafamiljen återförenas i kväll - första gången officiellt på 1471 dagar

LÄS MER: Kungafamiljen på Carola! Prins Julian, 3 månader, gör kunglig entré – för första gången

Foto: Magnus Johnsson / Fototjänster Kalmar, Helena Wiklund / Svensk Dam