Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Victorias hemliga meddelanden till Madeleine i Florida – ingen annan vet

06 feb, 2023, 12:30 

Nu avslöjas prinsesssystrarnas hemlighet. Från Haga – till Florida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine växte som bekant upp nära varandra. De lekte i slottets korridorer, och Victoria fick ibland rycka in som en extra-mamma när småsyskonen busade.

Men idag ser deras liv helt annorlunda ut, och mellan dem finns ett hav och 800 mil. Men systrarna har kontakt. Nu avslöjas deras hemliga meddelanden – från Haga till Pinecrest.

Efterlängtade comebacken • Victoria väcker reaktioner utomlands • Otroheten i Danmark bekräftad – 3 kungliga snackisar från vecka 5!Brand logo
Efterlängtade comebacken • Victoria väcker reaktioner utomlands • Otroheten i Danmark bekräftad – 3 kungliga snackisar från vecka 5!

Kungafamiljens splittring – Silvia bekräftar

Det är inte lätt att få sina scheman ihop när man är vuxen och skaffat sig egna liv. Inte heller underlättar det att Victoria är Sveriges framtida drottning, och har en hel del att stå i på hemmaplan.

Men ibland händer det att systrarna äntligen kan ses, och prata ikapp om allt de missat under tiden isär. Prinsessan Madeleine och familjen kom till Sverige lagom till jul, men däremot blev det inget gemensamt julfirande.

Annons

Det avslöjade en aningen besviken drottning Silvia för tyska Bild:

– De (Madeleine med familj, vår. amn) firar jul med oss. Kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip firar med sina svärföräldrar i år. Vi skulle också vilja ha dem med oss, men man måste vara rättvis.

Som tur är fyllde drottningen 79 år, dagen innan julafton. Det firades traditionsenligt med en privat fest på Drottningholm – och ett kärt återseende mellan de två systrarna.

Prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victorias hemliga sms

Men hur ser relationen egentligen ut idag? Förutom avståndet lever de ju dessutom vitt skilda liv.

Det går det inte att förneka att det är en bit från busandet på Drottningholm som barn. Men sanningen är att prinsessornas relation är god, och de har hittat sig en väg runt alla hinder, konstaterar Herman Lindkvist, kungahusexpert och historiker:

– De kan ju inte vara lika nära varandra längre och de har nog kommit ifrån varandra lite. De har regelbundet kontakt vet jag, ringer och sms:ar men de är inte så nära som när de var små, det är omöjligt.

Ja, vem vet, kanske plingar det till i Madeleines telefon från systerdottern Estelle dessutom. Hon har ju precis fått en egen mobil:

– Hon har nu en egen mobiltelefon och ibland skickar hon små meddelanden till mig på olika språk, vilket alltid är väldigt trevligt. Hon skriver också ganska bra på engelska, berättade Silvia för Bild.

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine ler
Systrarna i somras, då slapp de sms:a och fick äntligen ses!

Foto: TT

Annons