Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Victorias och Daniels beslut: Lämnar Haga slott

Victorias och Daniels beslut: Lämnar Haga slott

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kan äntligen fira med familjen.

Här träffas kungaparet och kronprinsessparet igen – efter 7 månader!
0:36

Efter reklamen: Här träffas kungaparet och kronprinsessparet igen – efter 7 månader!

(0:36)

Slå på ljud

Det har varit två annorlunda år av för oss alla, vilket för många varit extra påtagligt under högtiderna. Och för kungafamiljen har det inte varit något undantag.

De har vid flera tillfällen tagit till digitala lösningar för att kunna ses, bland annat påsken 2020 då de också delade med sig av sin videosammankomst. Men nu är det ändring på den saken!

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels beslut för familjen

Restriktionerna är hävda och covid klassas inte längre som en allmän- och samhällsfarlig sjukdom. Vilket innebär att nära och kära äntligen kan fira påsk under samma tak.

För kungafamiljen vankas det långledigt och kronprinsessan Victoria och prins Daniel med barnen Estelle och Oscar passar därför på att lämna Haga slott för att umgås med resten i familjen.

Kungafamiljens hemliga påskfirande

Hovet är ofta förtegna om hur kungafamiljen firar sina påskar. Var det bär av denna gång återstår därför att se, men innan coronaviruset började härja över världen begav sig vanligtvis kungafamiljen till Storlien i påsktider.

Victoria, Madeleine och Carl Philip spenderade en hel del tid där som små, kanske blir det en tradition även för kungabarnbarnen att fira sina påskar där?

Madeleine och Chris kommer däremot ha ett eget påskfirande i Miami, då de inte planerar att resa till Sverige förrän i sommar.

Men Carl Philip och Sofia gör eventuellt kungafamiljen sällskap, det är ju trots allt prins Julians första "riktiga" påsk, i fjol var han nämligen bara några dagar gammal när högtiden föll in.

Victoria och Daniel brukar även se till att klämma in en resa till Ockelbo för att besöka barnens farmor Ewa och farfar Olle Westling. Och det blir tveklöst även ett besök hos mormor och morfar.

Ja det finns många möjligheter till ett ordentligt påskfirande i år!

Foto: TT

LÄS MER: Victorias och Daniels lyxrenovering på Haga –lekstugan upprustad för 117 000 kronor

LÄS MER: Vändningen för Estelle och Ewa Westling – efter två år

LÄS MER: Mitt i påskfirandet - hemska beskedet hemifrån till Sofia