Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Williams beteende mot Kate skapar rubriker – efter tolv år som gifta: "Oprofessionellt"

06 dec, 2022, 13:00 
Prinsessan Kate och prins William
Nu reagerar pressen på prins Williams beteende mot frun Kate – framför alla på röda mattan.
Annons
7 saker du inte visste om hertiginnan KateBrand logo
7 saker du inte visste om hertiginnan Kate

Mitt i den rådande stormen i det brittiska kungahuset fattade prins William och prinsessan Kate ett ovanligt beslut – paret åkte på en resa till USA!

Paret passade på att fotas på röda (gröna) mattan, och en detalj snor all fokus.

Wills starka ord under kvällen

Will och Kates tre dagar långa resa gick i mål med en storslagen prisutdelning, och det är ett projekt som paret håller varmt om hjärtat.

Earthshot Prize delades ut i Boston, och kändisgäster och miljöhjältar från världens olika hörna var inbjudna att medverka under kvällen, och Kate och Will var som sagt influgna från över Atlanten.

Prinsessan Kate i en grön klänning och prins William i en sammetsblå kostym på röda mattan i Boston
Gästerna kvällen till ära hade uppmanats att inte köpa nytt – för att belysa kvällens miljöfokus.

Som det gröna temat avslöjar, är det en prisutdelning med syfte att lyfta klimat och miljöfrågor, och fem lyckliga vinnare vann en prissumma på hela en miljon dollar.

Annons

– De beslut vi fattar nu kommer att påverka kommande generationer. Det är därför vi måste välja vägen för hopp, optimism och brådska för att reparera vår planet, sa prins William under kvällen.

William glömmer reglerna – inför alla

På röda mattan fångades också ett aningen oväntat ögonblick, rapporterar sajten Hello, och norska Se och Hör. Will och Kate gjorde nästan ett kungligt etikettsbrott! Det är nämligen kutym för britterna att hålla så kallade PDA:s, Public Displays of Affection, nere till ett minimum.

Det innebär att hålla alla kärleksgester i hemmet, och hålla det professionellt på jobbet.

"Hertigen och hertiginnan syns nästan alltid på fotografier som tagits under officiella uppdrag så de är på "jobbet" och det skulle vara oprofessionellt att hålla hand." Säger sajtens kungaexpert.

Prinsessan Kate och prins William håller handen och promenerar ut ur Buckingham Palace dagen efter deras bröllop.
Ibland händer det! När Will och Kate dagen efter deras bröllop promenerade från Buckingham Palace gick det inte att dölja känslorna.

Will och Kate ser alltjämt kära ut, tolv år efter bröllopet, men de håller alltså sina offentliga kärleksförklaringar nere. Men när de promenerade ner för gröna mattan hände det för ett ögonblick! När de anlände sträckte de ut en hand till varandra, som av en gammal vana, men kom snabbt på att kamerorna var riktade mot kärleksparet – och slopade det helt.

Annons

William kom på det först, medan Kate forfarande höll handen i luften, skriver sajten. Här kan vi snacka kungliga proffs!

Foto: TT

Annons