Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Williams beteende mot Kate väcker ilska bland britterna – alla såg det hända

23 apr, 2023, 21:38 

Ett klipp på prins William och prinsessan Kate splittrar britterna.

Annons

Kunglig etikett och hur man beter sig framför alla miljoner ögon som följer ens varje steg är minst sagt en knepig historia. Och ibland tvingas man betala för sina snedsteg.

Nu sprids ett klipp på prins William som splittrar britterna. Går han emot det gentlemannamässiga beteende man förväntar sig av en prins?

Se härliga klippet! Prins Williams oväntade drag på restaurangen – Kate bryter ihopBrand logo
Se härliga klippet! Prins Williams oväntade drag på restaurangen – Kate bryter ihop

Därför bär prinsessan Kate kuvertväska – knepet bakom

Det kan låta fånigt, men kungligheterna lämnar ingenting åt slumpen. Inte ens det som kan låta så bagatell-artat som val av väska. Prinsessan Kate har gjort det lite till sitt signum att alltid bära kuvertväska, en liten kompakt väska som saknar axelband.

Prinsessan Kate med en liten väska
En klassisk Kate-väska.

Det har spekulerats i varför hennes val fallit på just detta, och enligt en etikettexpert som uttalar sig i The Good Housekeeping kan det vara frågan om att undvika stela situationer.

Annons

– När hertiginnan är på ett evenemang håller hon sin väska framför sig i båda händerna när det kan vara besvärligt att skaka hand.

Ja, eller så är det för att undvika det som hände för ett par dagar sedan när William och Kate var ute på jobb...

Klippet på prins William väcker ilska – beteendet mot Kate

Kate och William mötte glatt folket i Birmingham, och kuvertväskan var utbytt mot en betydligt större modell. Det kan man se på en skärmdump på Twitter, och väskan försvann sedan.

Det verkar som att Kate hade extra mycket att bära just då, för den var fullproppad.

Nu uppmärksammar Daily Mail frågan som splittrar britterna. Användare på Twitter reagerar nämligen på att Kate tvingas bära den tunga väskan själv – varför rycker inte William in?

Annons

"Jag vet att ni alla kommer att slåss mot mig men ….. en gentleman skulle ha burit den väskan för sin fru" Skriver användaren som väcker debatten.

"Jag tänkte likadant!! Väskan såg tung ut som f*n! William borde ha burit OCH någon påpekade att Kate förtjänade en utmärkelse genom att komma ikapp William medan hon bar klackar Varför gick William så fort? Sakta ner och bär din frus handväska!" Skriver en användare som håller med.

Men det finns folk som menar att William faktiskt kan ha erbjudit sig hans hjälp redan, och att Kate faktiskt kan bära den själv.

"Hon är självständig och stark, hon behöver ingen man för att bära hennes väska" Skriver någon.

Foto: TT

Annons