7 största snackisarna från Nobelfesten 2019

7 största snackisarna från Nobelfesten 2019
Äntligen är Nobelfesten 2019 igång och Svensk Damtidning har självklart listat kvällens största snackisar! Allt från kronprinsessan Victorias klänning till kronprinsen Haakons armband.
Annons

Den spektakulära Nobelfesten 2019 är äntligen igång! Svensk Damtidning har direktrapporterat från att den norska kungafamiljen anlände till rådhuset i Oslo, där fredspriset delades ut. Till att kungafamiljen och alla gäster anlände till Nobelbanketten i Blå hallen.

Och självklart har vi listat de sju största snackisarna från Nobelkvällen – och det är allt från kronprinsessans magiska klänning till prinsessan Madeleines frisyr.

Kronprinsessan Victorias Nobelklänning

Kronprinsessan Victoria dök upp i en svartvit Nobelklänning med släp och en större puffärm. Klänningen är skapad av Selam Fessahaye. Även under Nobel förra året var Victorias klänning en snackis då hon bar drottning Silvias nobelklänning från 1995, skapad av Nina Ricci.

Annons
Annons
Kronprinsessan Victorias klänning under Nobel 2019.
Kronprinsessan Victorias klänning under Nobel 2019.

Haakons armband

En annan snackis från Nobel 2019 är kronprinsen Haakons armband som han hade på sig i rådhuset i Oslo. Det var nämligen ett armband med vita snäckor!

Annons
Kronprins Haakons armband.
Kronprins Haakons armband.

Prinsessan Madeleines look

Prinsessan Madeleine är tillbaka på Nobelfesten och bar en rosa vacker klänning skapad av Angel Sanchez, något som kammarjungfru Ann Schierenbeck berättade exklusivt för Svensk Damtidning. Till klänningen bar prinsessan ett diadem med stora akvamariner. Och det var nog många som tänkte på klänningen som världsartisten Madonna bar i musikvideon till Material Girl.

Prinsessan Madeleines vackra Nobelklänning 2019.
Prinsessan Madeleines vackra Nobelklänning 2019.
Klänningen liknade Madonnas gamla klänning!
Klänningen liknade Madonnas gamla klänning!
Annons

Drottning Silvias klänning

Drottning Silvia anlände till Nobelbanketten i Blå hallen i en guldig klänning som är skapad av Elie Saab. Men vi har faktiskt sett drottningens klänning tidigare – nämligen i Libanon!

Drottning Silvia strålade under Nobel 2019.
Drottning Silvia strålade under Nobel 2019.

Hugh Grants svärmor Susanne Eberstein

Sveriges statsminister Stefan Löfvens fru Ulla Löfven dök inte upp på Nobelfesten då hon tvingades lämna ett sent återbud. Men i stället dök skådespelaren Hugh Grants svärmor upp – Susanne Eberstein. Susanne är mamma till Anna Eberstein som har barn tillsammans med Grant.

Madeleines Nobelfrisyr

Det är inte bara prinsessan Madeleines Nobelklänning som är en snackis – utan även hennes frisyr under banketten. Det är nämligen så att frisörer har hyllats Madeleines vackra nobelfrisyr – men det är ingen som vet vem det är som har gjort den. Senare på kvällen kom det fram att det var Rick Ljung som skapade frisyren, hennes bröllopsfrisör!

Annons
Prinsessan Madeleines frisyr under Nobel 2019.
Prinsessan Madeleines frisyr under Nobel 2019.

Ebba Busch Thor gick med Niklas

För mindre än en vecka sedan meddelade Ebba och Niklas Busch Thor att de skulle skiljas. Men när Kristdemokraternas partiledare gjorde entré i Konserthuset anlände hon till röda mattan tillsammans med Niklas, något som förvånade en del.

Sofias tatuering

Under Nobelmiddagen kunde vi även se prinsessan Sofias tatuering, som sitter mellan skulderbladen, tydligt. Sofia bar blå klänning, som är skapad av svenska Emelie Janrell. Till den bar Sofia sitt privata diadem som hon byggt om – den här gången ser det ut att vara turkoser som juveltopping.

Prinsessan Sofias tatuering talade många om.
Prinsessan Sofias tatuering talade många om.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “7 största snackisarna från Nobelfesten 2019”

 1. Helene skriver: 10 december, 2019

  KP. Victoria majestätiskt vacker. P.Madeleine som alltid värdig och vacker. P.Sofia har sin glaumor-lock, too much.


  1. Bror skriver: 11 december, 2019

   Nej “Helene”,
   det är dina infama kommentarer riktade mot Sofia som är “too much”.
   Och detta oavsett vilket alias du använder dig av.


  2. charlotte skriver: 11 december, 2019

   Bror,
   Sign Helenes och hens kritik av Sofia tas alltid in. Jag har skrivit fler kommentarer här idag om festen som inte passerar. Jag undrar varför.


 2. Lena skriver: 10 december, 2019

  Susanne Eberstein är, förutom Hugh Grants svärmor, en välmeriterad politiker och för närvarande ordförande för riksbanksfullmäktige. Synd att det inte framgår av texten. Det var därför hon var på Nobelfesten.


 3. josefin skriver: 10 december, 2019

  Expressen skrev att KPs klänning var sydd som ett duntäcke ompà de här bilderna ser man vad de menar. P M visar stil och stilighet, där ser man vad ett äktenskap med en bildad man van att röra sig i societeten kan göra.


 4. Evahotmail.com skriver: 11 december, 2019

  Kronprinsessans klänning blir bara vackrare ju mer man tittar på den! Hon ser helt fantastisk ut.


 5. J.gmail.com skriver: 11 december, 2019

  Ni hänvisar till Madonnas rosa klänning? Ni menar väl ändå Marilyns rosa klänning? Madonna har i sin video kopierat Marilyns klänning från Diamonds are a girls best friend. Tycker Prinsessan Madeleine var fantastisk vacker som vanligt. Så otroligt glad att hon kom. Kronprinsessans klänning växte under kvällen, blev lite chockad först men under kvällen blev den bättre. Drottningen är fantastisk i sin klänning både nu och i Beirut. Prinsessan Sofia fick mig först att tänka på Birgit Friggebo… vet inte om det är en höjdare. Men klänning var fin, dock hade hon inte behövt ta upp färgen i tiaran.


  1. Sara skriver: 12 december, 2019

   Madonnas klänning är kopia av Marilyn Monroes ikoniska klänning från gentleman prefers blondes


  2. Sara skriver: 12 december, 2019

   Dvs instämmer med J 🙂


 6. papaveran skriver: 11 december, 2019

  Enkelt och vackert Madeleine! 🥀


 7. Minna skriver: 11 december, 2019

  Tycker inte om Victorias klänning.Trist


 8. PernillaA skriver: 11 december, 2019

  Bror , visselrigen gillar jag inte SOfias outfit och frisyr men angående Helene har du rätt


 9. papaveran skriver: 11 december, 2019

  Någon här som tänkte på Birgit Friggebo..jag kom att tänka på Lill Lindfors..hon med kjolen..men det var ju inte Nobelfesten som tur var. 🥀


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar