Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

7 största snackisarna från Nobelfesten 2019

10 dec, 2019, 22:21 
AvSaara Olsson
Äntligen är Nobelfesten 2019 igång och Svensk Damtidning har självklart listat kvällens största snackisar! Allt från kronprinsessan Victorias klänning till kronprinsen Haakons armband.
Annons
Här är snackisarna från Nobelfesten 2019Brand logo
Här är snackisarna från Nobelfesten 2019

Den spektakulära Nobelfesten 2019 är äntligen igång! Svensk Damtidning har direktrapporterat från att den norska kungafamiljen anlände till rådhuset i Oslo, där fredspriset delades ut. Till att kungafamiljen och alla gäster anlände till Nobelbanketten i Blå hallen.

Och självklart har vi listat de sju största snackisarna från Nobelkvällen – och det är allt från kronprinsessans magiska klänning till prinsessan Madeleines frisyr.

Kronprinsessan Victorias Nobelklänning

Kronprinsessan Victoria dök upp i en svartvit Nobelklänning med släp och en större puffärm. Klänningen är skapad av Selam Fessahaye. Även under Nobel förra året var Victorias klänning en snackis då hon bar drottning Silvias nobelklänning från 1995, skapad av Nina Ricci.

Kronprinsessan Victorias klänning under Nobel 2019.
Kronprinsessan Victorias klänning under Nobel 2019.

Haakons armband

En annan snackis från Nobel 2019 är kronprinsen Haakons armband som han hade på sig i rådhuset i Oslo. Det var nämligen ett armband med vita snäckor!

Annons
Kronprins Haakons armband.
Kronprins Haakons armband.

Prinsessan Madeleines look

Prinsessan Madeleine är tillbaka på Nobelfesten och bar en rosa vacker klänning skapad av Angel Sanchez, något som kammarjungfru Ann Schierenbeck berättade exklusivt för Svensk Damtidning. Till klänningen bar prinsessan ett diadem med stora akvamariner. Och det var nog många som tänkte på klänningen som världsartisten Madonna bar i musikvideon till Material Girl.

Prinsessan Madeleines vackra Nobelklänning 2019.
Prinsessan Madeleines vackra Nobelklänning 2019.
Klänningen liknade Madonnas gamla klänning!
Klänningen liknade Madonnas gamla klänning!
Annons

Drottning Silvias klänning

Drottning Silvia anlände till Nobelbanketten i Blå hallen i en guldig klänning som är skapad av Elie Saab. Men vi har faktiskt sett drottningens klänning tidigare – nämligen i Libanon!

Drottning Silvia strålade under Nobel 2019.
Drottning Silvia strålade under Nobel 2019.

Hugh Grants svärmor Susanne Eberstein

Sveriges statsminister Stefan Löfvens fru Ulla Löfven dök inte upp på Nobelfesten då hon tvingades lämna ett sent återbud. Men i stället dök skådespelaren Hugh Grants svärmor upp – Susanne Eberstein. Susanne är mamma till Anna Eberstein som har barn tillsammans med Grant.

Annons

Madeleines Nobelfrisyr

Det är inte bara prinsessan Madeleines Nobelklänning som är en snackis – utan även hennes frisyr under banketten. Det är nämligen så att frisörer har hyllats Madeleines vackra nobelfrisyr – men det är ingen som vet vem det är som har gjort den. Senare på kvällen kom det fram att det var Rick Ljung som skapade frisyren, hennes bröllopsfrisör!

Prinsessan Madeleines frisyr under Nobel 2019.
Prinsessan Madeleines frisyr under Nobel 2019.

Ebba Busch Thor gick med Niklas

För mindre än en vecka sedan meddelade Ebba och Niklas Busch Thor att de skulle skiljas. Men när Kristdemokraternas partiledare gjorde entré i Konserthuset anlände hon till röda mattan tillsammans med Niklas, något som förvånade en del.

Sofias tatuering

Under Nobelmiddagen kunde vi även se prinsessan Sofias tatuering, som sitter mellan skulderbladen, tydligt. Sofia bar blå klänning, som är skapad av svenska Emelie Janrell. Till den bar Sofia sitt privata diadem som hon byggt om – den här gången ser det ut att vara turkoser som juveltopping.

Prinsessan Sofias tatuering talade många om.
Prinsessan Sofias tatuering talade många om.
Annons