Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin avslöjar sanningen om relationen med Gunde – kommer fram 30 år senare

11 jan, 2023, 10:00 

Agneta Sjödins insikt efter alla år av vänskap med Gunde Svan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Långköraren Fångarna på fortet är tillbaka i TV4. Som så många gånger förr är det Agneta Sjödin och Gunde Svan som guidar tittarna och deltagarna genom fortets katakomber.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

De har synts i rutan ihop i flera decennier och känner varandra utan och innan. På vägen har de utvecklat en stabil relation som är få förunnat, vilket såklart är väldigt roligt.

– Det har alltid funkat så bra mellan mig och Gunde. Vi är som syskon, fast minus bråk. Vi har aldrig några konflikter och funkar otroligt bra ihop, har Agneta Sjödin sagt till Svensk Damtidning.

– Vi brukar säga att vi är som bror och syster. Han har ju inga syskon så jag tror att det är lite kul för honom att låtsas att han har en syster. Vi är så måna om varandra hela tiden och håller hela tiden koll så att den andra har det bra.

Annons
Agneta Sjödin och Gunde Svan i Fångarna på fortet
Agneta Sjödin och Gunde Svan har sprungit runt på Fångarna på fortet i flera decennier.
Gunde Svan och Agneta Sjödin
Agneta Sjödin och Gunde Svan är som syskon och trivs i varandras sällskap.

Agneta Sjödins insikt 30 år senare

Ja, visst är det härligt med relationer som verkligen fungerar. Det är ju faktiskt det långa samarbetet ett rejält kvitto på! Och under åren hinner minnen skapas, bilder tas och mycket hända.

Instagram reflekterar nu en nostalgisk Agneta Sjödin över den resa som hon och Gunde Svan gjort tillsammans, som bjudit på skratt, tårar och en vänskap som ser ut att vara i en evighet.

Annons

Gunde och jag, unga och söta. Bilderna är nog närmare 30 år. 30 år som arbetskollegor och vänner Det känns väldigt fint!”, skriver Agneta Sjödin och visar upp gamla bilder på sig och Gunde.

”När jag ser bilderna påminns jag om hur fort livet swishar förbi. Det gäller att fokuserar på rätt saker under resans gång. Det är onekligen något som blir tydligare med åren. Tänk om jag hade förstått det redan då. Men var sak har sin tid och ingen undkommer livets skola”.

Agneta Sjödin och Gunde Svan
”Vi brukar säga att vi är som bror och syster”, har Agneta Sjödin sagt till Svensk Damtidning.

”Känner mig modigare”

Livets skola kan vara hård. Det är Agneta Sjödin införstådd med och i dag har hon lärt sig att uppskatta saker på ett helt annat sätt. När tiden rusar förbi måste man ibland dra i bromsen och bara känna efter.

Annons

”Jag känner mig modigare, lugnare, tryggare, mer närvarande och mer säker på vem jag är och vad jag vill. Och det är ju händelser längs livets väg som mejslat fram det. Livserfarenhet, emellanåt tuffa, men som trots allt med tiden, förvandlas till något som jag kan uppskatta och se som gåvor. Kram på er kära vänner!”, avslutar Agneta.

Agneta Sjödin och Gunde Svan
Agneta Sjödin och Gunde Svan.

Foto: TT

Annons