Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Agneta Sjödin bekräftar relationen med TV4-kollegan – efter misstankarna!

05 feb, 2024, 17:00 
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin har ett helt nytt jobb efter uppbrottet med TV4 – men kan berätta om en härlig relation med en TV4-profil.
Annons
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula EbyBrand logo
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula Eby

I fjol stod det klart att Agneta Sjödin, 56, inte längre skulle leda TV4:s Nyårskaramellerna för första gången på 28 år.

I stället tog Tilde de Paula, 51, och Edvin Törnblom, 27, över och nu har Agneta ett helt nytt jobb på konkurrenten Kanal 5/Discovery+.

Agneta pratar om det nya giget med glädje – och hon kan även avslöja en speciell relation med en TV4-profil.

Agneta Sjödin om nya jobbet på Kanal 5

Den 8:e februari rullas en ny säsong av det populära programmet Älskar, älskar inte ut, numera med Agneta i spetsen.

Det här är första gången kärleksprogrammet har en programledare och Agneta var först tveksam till att tacka ja:

– Jag har sett programmet och tänkt att: "nej men det behöver ni inte för det är så bra som det är". Och så ville de göra någon förändring och så tycker jag att de har lyckats otroligt bra när jag tittar på hur de har klippt ihop det, säger hon till Svensk Damtidning.

Annons

I programmet får vi se svenskar som hittat kärleken utomlands och följa deras respektive kärleksresor med allt vad det innebär.

Och nu kommer alltså även Agneta vara med på ett hörn och ge råd när det behövs:

– Jag kommer in och pratar ibland och känner lite på pulsen. "Hur känns det nu?" "Vad ska du tänka på nu när den här personen kommer hit till Sverige för första gången?".

Det råder inga tvivel om att Agneta gillar sitt nya jobb men det är också en omställning efter tiden på TV4 – dock en positiv sådan:

– Jag har jobbat på TV4 i 33 år så det är första gången som jag gör något på en annan kanal, där jag inte bara är deltagare. Det har jag också tyckt har varit kul!

Agneta har också något att säga om relationen med Tilde efter att hon tagit över Nyårskaramellerna. Nu bekräftar Agneta den fina relationen!

Agneta Sjödins relation med TV4-profilen

Agneta berättar att relationen med Tilde bara fått ett uppsving efter programledarbytet, vilket man redan kunnat ana utifrån Agnetas fina ord förra veckan om Tilde.

Annons

Till Svensk Damtidning förklarar Agneta:

– Vi känner ju varandra sedan tidigare men vi har ju inte umgåtts jättemycket. Ett tag tränade vi på samma gym och så där men nu har vi börjat umgås och käkar lunch varannan vecka. Vi sågs väldigt mycket inför Nyårskaramellerna för att hon hade behov av att prata mycket med mig. Jag tror hon själv ville känna efter om hon skulle göra det eller inte när hon fick frågan.

Agneta berättar att det blev många promenader ihop under den perioden och att hon sedan själv också var gäst i programmet.

– Och sen har vi fortsatt att hålla kontakten och det har känts fint, tycker jag.

Tilde de Paula, Elaine Eksvärd och Agneta Sjödin poserar tillsammans på röda mattan
Tilde de Paula och Agneta Sjödin på röda mattan 2016. Nu har de kommit varandra ännu närmare.Eero Hannukainen/TT

Så fint!

Foto: TT

Annons