Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin visar upp relationen med folkkära TV4-kollegan – efter alla skriverier!

31 jan, 2024, 11:00 
Wow – två stjärnor tillsammans!
Annons

Agneta Sjödin är en av TV4:s mest välmeriterade programledare. Sedan tidigt 90-tal har hon huserat i rutan, och lett program som Tur i kärlek, Fångarna på fortet och såklart: Agnetas Nyårskarameller!

På senare tid har Agneta varit på tapeten rejält, speciellt när det gäller hennes relation med en kollega på kanalen. Nu rätas alla frågetecken ut.

5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

Agneta Sjödin om splittringen – tvingades lämna

Ja, det började tisslas och tasslas när TV4 gick ut med beskedet att Agnetas Nyårskarameller byter både namn och programledare. Efter 28 år med programmet blev Agneta ersatt av Tilde de Paula Eby.

– Jag fick sparken. Jag fick verkligen sparken. Du vet i dessa tider, vi är bara brickor i ett spel, sa Agneta efteråt i Morgonpasset.

Annons

Många tittare blev besvikna över beslutet, och det faktum att Agneta som varit synonym med programmet i så många år, blev petad utan vidare förklaring. Flera tittare började också ställa de två kvinnorna mot varandra.

"Tack för att du förgyllt vår tillvaro med Nyårskarameller! Man kanske ska döpa om TV4 till TvTilde! Är i ärlighetens namn ganska trött på Tilde! Kommer sakna dig, Agneta!", skrev en användare, som fick svar från Agneta:

"Tilde är fin. Och det är TV4s beslut. Det kommer att bli bra."

Agneta Sjödin visar upp relationen med älskade TV4-kollegan

Men Agneta och Tilde gjorde det tydligt att det inte fanns något ont blod dem emellan. Som ett svar på alla elaka kommentarer laddade Agneta upp en bild för att räta ut alla frågetecken, ihop med Tilde:

– Vi har kommit varandra närmare nu under den senaste tiden. Haft många fina och djupa samtal om livet och allt som händer omkring oss och i vår bransch bla, skrev Agneta då.

Och nu visar stjärnorna upp sin fina vänskapsrelation ännu en gång! På den nya bilden ser vi Tilde krama om Agneta, och de ser ut att befinna sig på en restaurang – en lunchdejt, med andra ord!

Agneta Sjödin och Tilde de Paula Eby

Foto: TT/Instagram

Annons