Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Bagge om hemska tiden efter intensiven: "Ingen kan förstå"

04 feb, 2022, 20:00 

Nu berättar Anders Bagge om den tuffa tiden efter den traumatiska händelsen.

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Tv-profilen Anders Bagge är en stor favorit hos många tv-tittare. De flesta känner igen honom som en av fyra i Idol-juryn på TV4.

De som har koll på Anders vet att han älskar djur, specifikt hundar. Anders och hustrun Johanna Lind har flera hundar i familjen, som de älskar otroligt mycket.

Men det värsta med att vara djurägare är ju förstås när djuret avlider. Detta är något som Anders har gått igenom flera gånger under det senaste året.

Anders Bagge om hemska tiden efter intensiven: "Ingen kan förstå"

Förra hösten drabbades parets hund Ebba av en tumör, vilket till slut ledde till att hon dog.

Och för bara några veckor sedan skakades Anders och Johanna av ännu en smärtsam händelse, när hunden Selma hamnade på intensiven. Bara några dagar senare avled hon, och de blev givetvis förkrossade.

Annons

I kvällens avsnitt av Carina Bergfeldt i SVT berättar Anders om den enorma sorgen efter Selmas tid på intensiven, och att hon nu somnat in.

– Jättejobbigt att mista djur. Jag tror ingen kan förstå om man inte har djur på det sättet, men för mig var det som att mista en av mina bättre vänner, säger han i programmet.

Anders Bagges möte med världsstjärnan – fick honom att köpa bulldoggs

Anders berättar sedan om anledningen till att han äger just flera engelska bulldoggs. Det var nämligen världsstjärnan Janet Jackson som bad honom passa hennes hund, av just den rasen, när han arbetade med henne.

– Och då fastnade jag för den rasen, för det är något med engelska bulldoggar, de har lite problem men samtidigt är det sådan otrolig själ i dem.

Carina Bergfeldt sänds kl. 21.00 i SVT och SVT Play.

Annons