Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Bagges frus rädsla – stora beslutet i relationen

21 okt, 2022, 11:00 
Anders Bagges frus stora rädsla – beslutet i relationen
Foto: TT

Det finns en rädsla att förstöra det som paret precis börjat ta hand om...

Annons
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”Brand logo
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”

Slottlycka – som bär med ansvar!

Rastaborgs slott såldes för drygt 41 miljoner kronor. I slutet av sommaren, i augusti, fick familjen Bagge/Lind nycklarna och efter några praktiska hinder kunde de till slut flytta in i september.

1600-talsslottet har hela 30 rum, äppellund, hästhagar och trädgårdar. Snacka om lyxigt!

Både Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, har haft att göra sedan familjen flyttade in. Och i och med köpet kommer också mycket ansvar, det menar Johanna. Hon skriver om känslorna kring slottköpet:

"Att ta tillbaka, bevara och förvalta historia är viktigt och skapa värme och välkomnande på ett sådant vackert ställe som Rastaborgs Slott 👑 och vår vy var att just skapa en häck som ramar in och ger värme i steg 1 till gården." skriver Lind Bagge på instagram.

Det är alltså väldigt viktigt för paret att bevara delar av slottet och låta historian få vara kvar. Helt förståeligt att det finns en rädsla att göra fel!

Annons

Paret kommer inte bo ensamma i slottet

Bagge–paret kommer inte bli ensamma i det gamla slottet. I slottet kommer även deras fyrbenta bästa vänner att bo!

Det är ingen hemlighet att Anders och Johanna har ett stort djurintresse och tillsammans har de flera hundar som de kallar för "svansbarn".

Anders har tidigare öppnat upp om sin vilja att skaffa egna barn, något som han nu gett upp och lämnat över till ett annat liv.

– Jag tror jag hade blivit en grym farsa. Jag hade blivit som farsan Baloo. Men det kommer jag aldrig få reda på utan det får jag ta i nästa liv, säger han i en intervju med Nöjeslivet.

Foto: TT

Annons