Anders Bagges okända samröre med Victoria – snart ska det ske

Anders Bagge och Victoria

Johanna Lind Bagge gjorde succé o Let´s Dance 2023. Foto: TT

Paret Bagge har ett speciellt möte med kronprinsessan under sommaren.

Under våren har vi kunnat se den härliga och alltid glada Johanna Lind Bagge i TV4:s succéprogram Let´s Dance. Där har hon verkligen visat vad hon går för och att hon är en riktig danstalang. Vecka efter vecka bevisade hon sig kunna bemästra de olika danserna och dansade sig in i hela svenska folket hjärtan.

Anders Bagge öppnar upp om händelsen i hemmet
0:28

Efter reklamen: Anders Bagge öppnar upp om händelsen i hemmet

(0:28)

Slå på ljud

Slog gnistor bakom kulisserna i Let's Dance – nu har de ett bebisbesked!

Hyllade danspartnern

Hon slutade på en femte plats men det var inga sura miner över detta. I en intervju med Expressen berättar hon att sina medtävlande har varit väldigt duktiga och att nivån detta året har varit väldigt hög. Hon fortsätter även att hylla sin danspartner Tobias Karlsson.

– Men alltså Tobias är ju fantastisk! Jag hade inte kunnat ha någon bättre som hade kunnat plocka fram allt han gjort med mig, så det är jag verkligen jättetacksam för. Men det är inte färdigt här, säger hon till Expressen.

Tillbaka i verkligheten

Trots att Johanna verkar ha älskar Let´s Dance-bubblan är hon nu tillbaka i verkligheten med sin man, musikproducenten Anders Bagge, och alla deras hundar. Vilket paret och hundarna verkar vara glada över.

– Hundarna var överlyckliga, alla bara hoppade i sängen och låg på mig. Jag låg under som en madrass och de ville inte att jag skulle gå därifrån, sa Anders skämtsamt till Expressen och uttryckte att det var skönt att ha tillbaka sin fru.

Tillsammans har både Anders och Johanna flera bollar i luften. Johanna har tidigare berättat att hon har flera projekt som väntar i framtiden och Anders är i full gång med Idol-turnén som fortsätter till hösten.

Deras flytt till Rastaborgs slott på Ekerö har däremot fått sättas på paus under våren. Och Johanna berättar för Expressen att de bor i flyttkartonger men att paret har vant sig vid detta laget.

Mötet med kronprinsessan

Och under sommaren ska de på ett väldigt speciellt uppdrag, ett kungligt sådant. Den 8 juni ska paret tillsammans med ingen mindre än kronprinsessan Victoria inviga ett nytt akvarium vid Nordens Ark.

– Det blir som en liten utflykt, det ser vi fram emot, säger Johanna till Expressen.

Melinda Jacobs och E-Types gemensamma beslut för dottern Izadora – efter fyra månader