Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Öfvergårds bråk med världsstjärnan slutade i tårar: "Jävligt irriterad"

26 okt, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Anders Öfvergård är känd för att vara strikt, och nu har han visat den sidan av sig själv igen. Denna gång mot världskända höjdhopparen Kajsa Bergqvist.

Annons

Videon kunde inte hittas

"Anders knackar på" är tillbaka med en ny säsong, och som vanligt går programmet ut på att Anders Öfvergård åker hem till svenska kändisar för att lära dem ett och annat om bygget i deras hem.

I säsongens senaste avsnitt knackar "arga snickaren" på hos höjdhopplegendaren Kajsa Bergqvist och hennes flickvän Josefin Holmqvist. Och mötet blir mins sagt känslosamt.

Kajsa Bergqvist kritiseras av Anders Öfvergård

När Anders anländer till Kajsas och Josefins stora villa med sjötomt, egen brygga och ministrand, är det till en början glada miner.

Men det tar inte många minuter innan Anders börjar hitta felen. Det handlar om allt från en vinglig trätrappa och ett halvdant staket till dåliga rör och en trasig dörr. Men det är bagateller som fixas utan större problem enligt Anders.

Däremot har han en invändning som tar emot rejält för Kajsa.

Anders Öfvergårds bråk med Kajsa Bergqvist: "Jävligt irriterad"

Anders menar att paret bör ha en tvättstuga i sitt rymliga hus, men Kajsa håller inte med och det slutar med att de hamnar i dispyt.

Annons

– Kajsa är otroligt bestämd. Jag tror att hon är jävligt irriterad där uppe just nu för att jag har tryckt på lite grann, säger Anders i programmet.

– Det känns inte bra. Att offra ett helt rum, vi har inte så många rum i det här huset liksom till att göra något så tråkigt som att tvätta, förklarar Kajsa och fortsätter:

– Åh det gör ont i hela kroppen, jag blir så frustrerad att jag nästan känner tårarna trycka innanför ögonlocken på mig.

Till slut går idrottsstjärnan med på Anders förslag, och de lyckas få till en tvättstuga som både hon och flickvännen till slut blir nöjda med!

Foto: TT, TV4

Annons