Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Pihlblads problem med Henrik Alsterdal på resan – tuffa bakslaget

04 apr, 2023, 05:00 

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har stött på patrull.

Annons

TV4-paret Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har kilat stadigt i över femton år, varav drygt tio av dem som gifta. Livet går som på räls, både privat och på det gemensamma jobbet.

Men nu har det äkta paret nåtts av ett bakslag. De berättar på Instagram.

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals beslut i hemmet

Till vardags bor paret i Stockholm tillsammans med sina barn, praktiskt beläget i och med alla tidiga mornar för Anders i Nyhetsmorgon. Sedan tio år tillbaka har de tillbringat sina dagar på Södermalm, i en charmig 70-talslägenhet med lekfull inredning.

Annons

I februari kunde Svensk Damtidning däremot avslöja att paret vuxit ur sitt bohag. De har nämligen sålt sin femrummare. Turligt nog för paret var den eftertraktad, och såldes för över utropspriset, för runt 8 miljoner.

Men Anders och Henrik älskar att resa och upptäcka, så de är inte knutna till sitt hem. Bland annat gör Anders Pihlblad just nu TV4s dokumentär om kungahuset, och följde senast med kronprinsessan Victoria till Georgien.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals tuffa bakslag

Allt resande kommer däremot med ett pris. Nu senast tillbringade Anders och Henrik den lediga helgen i Norrköping, en plats de håller varmt om hjärtat. Men tågresan hem blev allt annat än friktionsfri.

Annons

När de tog sig hem på söndagskvällen gick det inte enligt plan.

"Första tåget ställdes in pga personalbrist. Det andra blev stående efter att en båt kört in i en tågbro. Det tredje lämnade inte stationen då ett annat tåg gått sönder. Men nu är vi på väg! Med buss" Skriver Anders Pihlblad på Instagram.

På den tillhörande bilden ser Henrik aningen dyster ut. Som tur är kommer följarna till undsättning och stöttar sitt favoritpar:

"Å fy fasen vad JOBBIGT! Önskar er en fin nästa vecka🥰"

"Aouchh vilken our! Men vilken tur att det slutade bra ändå🤗 Hoppas ni har haft en fin helg i Norrköping, och att ni är laddade nu för en ny vecka!!"

"😢kämpa kämpa!"

Slutet gott, allting gott. Nu är paret hemma i tryggt förvar och redo för en vecka i rutan.

Foto: TT

Annons