Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärsons avslöjande om relationen efter tiden isär: "Vi har..."

15 apr, 2024, 12:00 
Anja Pärson bekräftar det många anat.
Annons

Nu har alla tio avsnitt av Mästarnas mästare sänts – och vilken rafflande final det blev!

Till slut stod det mellan alpin-drottningen Anja Pärson och fotbollsproffset Sebastian Larsson, och spänningen var total nere i spanska Katalonien.

Det blev Anja Pärson som lyfte bucklan – och nu avslöjar om sanningen om deltagarnas relationer efter programmet.

Det här är Micke LeijnegardBrand logo
Det här är Micke Leijnegard

Anja Pärson om förändringen i relationen

Under säsongens gång har många tittare påpekat att de nio elitidrottarna verkar komma oerhört bra överens. Ja, vinnarskallarna har gett allt i tävlingarna – men mellan det blodiga allvaret har fina relationer formats.

Annons

Både programledaren Micke Leijegard och Anja Pärson har tidigare bekräftat att det var något extra med sammanhållningen just denna säsong.

Men hur ser relationen ut idag? Nu har det ju gått ett par månader sedan de tillbringade tre långa veckor ihop.

– Ja, vi alla har kontakten och vi har setts efteråt en del. Har koll på varandra och peppar i olika uppdrag och ses här och där. Jag har 8 magiska vänner från Mästarnas mästare, skriver Anja på Instagram.

Anja Pärson, Tony Rickardsson, Sebastian Larsson, Emma Johansson, Joel Lundqvist, Jimmy Samuelsson, Johanna Davidsson, Johanna Ahlm och Anna Wijk.
Årets supergäng: Anja Pärson, Tony Rickardsson, Sebastian Larsson, Emma Johansson, Joel Lundqvist, Jimmy Samuelsson, Johanna Davidsson, Johanna Ahlm och Anna Wijk.Foto: Instagram
Annons

Anja Pärsons chock efter vinsten i Mästarnas mästare

Anja Pärson gick alltså segrande ur Mästarnas mästare, och fick sig åtta vänner på kuppen. Men det var långt ifrån självklart – hon gav allt, och plockade fram den där kämparglöden som gett henne 42 världscupssegrar.

– Jag är chockad över att jag har vunnit. Jag tycker jag har slagit lite i underläge, men någonstans så är det ju en bekräftelse på att man kan plocka fram det där sista man har. Jag har ingenting kvar att ge i kroppen, säger en omtumlad Anja efter att finalen avgjordes.

Annons

– De som sett hela säsongen har ju sett att jag fått slita rätt hårt på konditionsgrenarna, jag har mött ett enormt motstånd. Men direkt när det har gällt så har jag plockat fram det. Jag har utmanat rädslor i vatten som jag inte trodde jag hade så mycket rädslor för. Jag har upptäckt väldigt mycket om mig själv under de här veckorna, och det har varit en större resa än jag någonsin anat att jag skulle göra.

Anja Pärson vinner Mästarnas mästare
Anja Pärson lyrisk efter vinsten.Foto: SVT

Foto: TT/SVT

Annons