Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Anka ångrar Svenska Hollywoodfruar: "Blev en jävla katastrof"

29 jul, 2021, 20:00 
AvIndra Nordemar

Anna Anka klev in i den första säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" och blev känd för hela svenska folket. Men nu ångrar hon sin medverkan i storsuccén och önskar att hon kunde "ta bort det".

Annons
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!Brand logo
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!

Anna Anka, 50, blev rikskänd när hon klev in i succéprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar” 2009. Hon levde då med ex-maken Paul Anka, 79, och i programmet visades en värld full av glitter och glamour.

Men i en intervju med Aftonbladet berättar hon nu att den bilden inte stämmer överens med hur det egentligen var.

– Det som var så tråkigt med ”Hollywoodfruar” var att det var en fantasivärld och den här lögnen som skulle visas, säger Anna Anka.

Hon menar även att det svenska folket inte fick lära känna den riktiga Anna, utan att hon porträtterades som en helt annan.

– Det var en tv-bild som skapades som är långt ifrån vem jag är som person.

Anna Ankas ånger över ”Svenska Hollywoodfruar”

Anna hoppade av tv-programmet på grund en mängd bråk med de olika Hollywood-fruarna. Men några år senare gjorde hon comeback, och tanken var då att hon äntligen skulle få en chans att visa en annan sida av sig själv.

Annons

– Hela grejen var att jag skulle komma tillbaka och vara den goa och fina tjejen, men det blev en jävla katastrof, säger hon till Aftonbladet.

Annas medverkan fick i stället ett abrupt slut när hon hamnade i ett storbråk med en av fruarna. I dag ångrar hon att hon någonsin återvände till programmet.

– Jag ångrar inte första säsongen men absolut den sista jag var med i. Det önskar jag att jag hade kunnat ta bort. Hade jag vetat att slutet skulle bli som det blev så hade jag aldrig ställt upp.

Anna Ankas tragedi – inte träffat barnen på flera år

I dag är Anna gift med 20 år yngre David Johansson och med honom verkar hon vara lycklig. Men hennes två tidigare äktenskap slutade inte lika lyckligt.

Anna har en son med ex-maken Paul Anka och en dotter från det tidigare äktenskapet med Lou Yeager. Men hon har inte haft kontakt med någon av sina barn på flera år, eftersom både Paul och Lou bedrivit varsin vårdnadstvist mot henne.

Foto: TT

Annons