Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så blir livet för Sanna Nielsen utan "Allsång på Skansen"

29 jul, 2021, 18:30 
AvIndra Nordemar

Sanna Nielsen är mitt uppe i att leda den sjätte säsongen av "Allsång på Skansen". Men sista programmet närmar sig med stormsteg. Nu berättar Sanna om sina framtidsplaner.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Sanna Nielsen, 36, är en av Sveriges mest populära artister och programledare. I hela sex säsonger har hon nu programlett "Allsång på Skansen" och har hyllats för sin insats.

Men årets upplaga av Allsång börjar lida mot sitt slut. Nu återstår bara tre program och det sista går av stapeln den 17 augusti. Så frågan är vad Sanna Nielsen, som annars har ett hektiskt schema, ska göra när hon får lite tid över?

Sanna Nielsen om programledarrollen under graviditeten

I slutet av maj gick Sanna ut med den stora nyheten att hon väntar barn med pojkvännen Joakim Ramsell, 47, vilket blir parets första. Medan bebisen i magen växer har Sanna bjudit skansen-publiken på allsång och show. Och graviditeten verkar inte ha hindrat henne, snarare tvärtom.

– Jag har så mycket energi, det är väl min bebis som ger mig så himla mycket energi tror jag kanske! Jag är pigg och inte ens trött efter programmet. Jag bara tackar, tar emot och njuter av att vi gör det här tillsammans, så känns det som, jag och min lilla bebis, sa hon till Aftonbladet efter första sändningen.

Annons

Det ska Sanna Nielsen göra när "Allsång på Skansen" är slut

Men ju längre tid det går desto mer ansträngande blir det att dansa runt på en scen. Så när hösten knackar på dörren och "Allsång på Skansen" är slut för den här gången, får Sanna äntligen tid att koppla av.

– Vi kommer bara att vara hemma. Vi kommer vara hemma i trädgården och i huset. Jag ska göra ett gig uppe i Kalix. Men annars ska jag bara njuta av ledigheten. Sen kommer det ju en liten bebis också, berättar Sanna för Expressen och fortsätter:

– Att turista där man bor är faktiskt en ganska trevlig sak att göra. Det blir säkert lite skärgård och picknick.

Samtidigt ska Sanna förbereda sig för det kommande livet som mamma, bland annat är planen att införskaffa alla nödvändiga bebis-saker.

– Vi har inte kommit så långt i det faktiskt. Det får lösa sig. Vi känner att vi har tid, det är inte förrän senare i år. Det är inte nu det ska ske, säger hon.

Annons

Foto: TT

Annons