Anna Anka stoppas från att träffa dottern: "Mitt hjärta föll ihop"

Anna Anka och barnen Ethan och Elli.

Anna Anka med barnen Ethan och Elli.

Anna Anka fick upp kontakten med dottern hon inte träffat på sex år. Sedan klev exmaken in och satte stopp.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?
Slå på ljud

Anna Anka har länge fått kämpa för att hålla ihop sin familj – och kampen har i långa stunder varit förgäves. Hon har varken vårdnaden om dottern Elli, 17, som hon har med Lou Yeager, eller om sonen Ethan, 14, som hon har med Paul Anka.

Nyligen fick Anna, som blev en rikskändis i Sverige efter tv-succén “Hollywoodfruar”, ta upp kontakten med Elli igen. En stor källa till glädje för Anna, som inte träffat Elli ansikte mot ansikte på sex år.

– Elli kontaktade mig i maj förra året via Instagram. Mitt hjärta stannade nästan och jag hade så många känslor i kroppen samtidigt, säger Anna till Hänt.

Anna Anka i vårdnadstvist – får inte träffa sin dotter

Anna Anka och barnen Ethan och Elli.

Anna Anka och barnen Ethan och Elli.

Anna berättar att Elli sa rätt ut att hon vill återuppta mor-och-dotter-relationen med Anna. Elli pratade även med Annas nye make David Johansson, och de två diskuterade att börja spela tennis tillsammans.

Men det viktigaste för Anna var bekräftelsen på att Elli fortfarande håller av sin mamma.

– Att höra henne säga att hon älskar mig fick mig att gråta, jag har väntat så länge på att få höra det igen, säger Anna.

Anna Anka: “Mitt hjärta föll ihop”

Så kom bakslaget. Lou Yeager upptäckte att Elli skrev med Anna – och satte stopp för deras kommunikation. Det här var i augusti i fjol.

– Mitt hjärta föll ihop totalt. Jag kunde inte förstå att hennes pappa inte kunde stötta hennes önskan om att ha mig i sitt liv igen, säger Anna.

Nu inväntar Anna att Elli ska fylla arton och bli myndig. Det sker i oktober – och då räknar Anna med att Elli får bestämma efter egen vilja och själv väljer att ta kontakt.

– Att bygga upp vår relation och ta igen alla förlorade år kommer ta tid, men jag kommer aldrig ge upp min dotter, säger Anna.

LÄS MER: Anna Anka gifter sig med 20 år yngre kärleken

LÄS MER: Drottningens hämnd mot Meghan – nu är den ett faktum