Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin lämnar – hon ersätter på TV4

28 okt, 2022, 10:24 

Nu lämnar hon det populära programmet.

Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin är en omtyckt programledare på TV4, och har huserat i en rad olika sammanhang under åren. Allra främst är hon idag synonym med Efter fem, Farmen och Biggest Loser.

Men nu blir det ändring på det – i den nya säsongen saknas hon.

Nya programledaren

Det är i tävlingsprogrammet Biggest Loser som Anna i den nya säsongen lyser med sin frånvaro. Istället blir det TV4-kollegan Malin Stenbäck som fyller hennes skor.

– Det är med stor glädje jag tar över rollen som programledare för Biggest loser, ett program som ligger mig varmt om hjärtat. Hälsa och välbefinnande är så oerhört viktigt och att se deltagarna genomgå den här resan, både mentalt och fysiskt, är en stark upplevelse som jag ser fram emot att få dela med tittarna, säger Malin Stenbäck i ett pressmeddelande.

Annons

Anledningen till Anna Brolins bortfall stavas helt enkelt krock i schemat, hon har ju som tidigare nämnt fullt upp.

Orden om ersättaren

Det var 2017 som Anna Brolin axlade programledarrollen efter Kristin Kaspersen. I programmets historia har även Martin Björk och Jessica Almenäs lett programmet.

Det måste säkerligen kännas vemodigt att lämna fem år bakom sig, men enligt Anna Brolin är framtiden i trygga händer, och hon är säker på att hennes ersättare kommer göra ett kanonjobb.

”Jag jobbar fullt tid med Efter Fem och i vinter även Fotbolls-VM så det går helt enkelt inte schemamässigt - men det känns helt otroligt bra att grymma Malin tar över programmet - hon kommer vara helt lysande och tillsammans med fantastiska Pischa o co är deltagarna i oerhört trygga händer!”, skriver Anna till Hänt.

Foto: TV4

Annons