Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolins lycka med exmaken Jesper – två år efter skilsmässan

24 mar, 2024, 16:00 
Anna Brolins ord om exet Jesper!
Annons

Anna Brolin är en av TV4:s mest välmeriterade programledare, som idag syns i både Efter fem och Farmen – och hennes liv väcker stort intresse hos tittarna.

År 2022 blev det stora rubriker när hon lät meddela att hon och ex-maken Jesper Rohdborn valt att separera efter nio år ihop. Nu delar hon ett nytt besked om relationen.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolins kryptiska svar om dejtinglivet efter skilsmässan

Anna och Jesper träffades för första gången 2011, och två år senare sa de "ja" till varandra under ett riktigt sagobröllop på Gotland. De fick två barn ihop innan de valde att gå skilda vägar 2022.

– Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner, skrev de bland annat i ett gemensamt inlägg på Instagram då.

Annons

Efter uppbrottet har hon hållit låg profil om kärlekslivet, och berättat att det är något hon helst håller för sig själv. Till Aftonbladet berättade hon dock 2022 att dejting inte ligger högst upp på priolistan:

– Livspusslet med allt vad det innebär gör att jag knappt hinner fundera på det, men jag känner mig privilegierad. Jag har två fantastiska pojkar som är det bästa som har hänt mig i livet och jag har en fin relation med deras pappa. Dessutom har jag ett väldigt roligt jobb och fina vänner.

Anna Brolin med sönerna Lionel och Elton och exmaken Jesper Rodhborn.
Anna Brolin med sönerna Lionel och Elton och Jesper Rodhborn på Kolmården i fjol.Hans Shimoda/TT

Anna Brolins fina ord om exmaken – efter två år

Det var alltså bara några månader efter skilsmässan som Anna konstaterade att relationen till Jesper fortsatt var god. Och på den vägen har det fortsatt. På Instagram skymtas han då och då förbi när hela familjen är ute på utflykt ihop – så underbart att se!

I dagarna fyllde Jesper år, och firades av Anna och barnen. Då delade Anna några fina ord om ex-maken, samtidigt som hon grattade honom:

En skärmdump från Anna Brolins Instagram-story på exmaken Jesper
Foto: Instagram

Foto: TT

Annons