Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Anne Lundberg och makens hemlighet - angående nya drömhuset utomlands

23 aug, 2023, 18:30 
Samuel Björn
Anne Lundberg
Anne Lundberg

Efter köpet har Anne och maken spenderat nästan hela sommaren utomlands.

Annons
Det här är ”Husdrömmar” i SVT!Brand logo
Det här är ”Husdrömmar” i SVT!

mI början av året slog Anne Lundberg och hennes make Allan Lindfors till och köpte sig ett semesterhus i Italien. Därför lämnade paret regniga Sverige och spenderade nästan hela sommaren i Italienskt finväder.

Anne berättar för Expressen att huset just nu är under renovering så de har istället bott i gästhuset bredvid under sommaren. Hon förklarar att de själva har varit med i renoveringen och bland annat målat om i nya huset - men det finns en detalj som hon och maken har valt att hålla hemlig.

Annons

Bekant roll för Anne Lundberg

Anne Lundberg är just nu aktuell med en ny säsong av Antikrundan. Det är inte första gången hon äntrar den inspelningsplatsen utan Anne har lett programmet i 24 år - och fler lär det bli.

– Det är ett väldigt roligt program att vara en del av. Det är en väldigt lustfylld inspelning. Det är ett program som folk älskar att vara med i. Jag har inga planer på att sluta. De får bära ut mig när de tröttnar, säger hon till Expressen och skrattar.

Håller det hemligt

Ett annat program som Anne är aktuell med just nu är Husdrömmar. Tillsammans med programledarkollegan Gert Wingårdh tar hon del av olika människors drömbyggen av såväl villa som stuga.

Annons

Ett uppdrag som nog kan hjälpa henne nu framöver då hon och Allan har en del renovering framför sig - och ett och annat har hon lärt sig under sin tid i programmet.

– Är det någonting man kan vara säker på så är det att det tar längre tid än det brukar och att det kostar mer än vad det brukar kosta, säger Anne Lundberg och skrattar.

Anne och Allan har njutit av sin första sommar på nya semesterorten, de har till och med lyckats undvikit värmeböljan som letat sig över stora delar av Europa.

– Det har inte varit så farligt varmt. Det har gått bra.

– Vi har även badat, umgåtts med vänner och ätit goda middagar, säger Anne.

Anne delar med sig en del av hennes nya sommarboende men en detalj har paret valt att hålla hemligt - nämligen vart själva boendet ligger, det väljer hon att hålla för sig själv under intervjun med Expressen.

Annons