Annie Lööfs privata liv med maken Carl–Johan – sjukt osannolika kärlekshistorien

21 aug, 2022, 07:08 
Annie Lööfs privata liv med maken Carl–Johan – sjukt osannolika kärlekshistorien
Foto: TT
De träffades var? Vad är oddsen!
Annons
Här är partiledarnas partners!
Här är partiledarnas partners!

Annie Lööf är mycket kär – i sin make och livskamrat Carl–Johan!

Paret har en mycket osannolik och fin kärlekshistoria. Det är knappt att man tror att det är sant. Vad var oddsen att det skulle uppstå kärlek just där?

Gnistor under krogkvällen i Värnamo – nu makar

Den lilla småstadspubben hade fått besökarna att dansa. Tur var väl tur det? Carl Johan tog sin chans och började dansa med Annie. Hon har tidigare berättat hur det hela artade sig.

– Vi träffades genom gemensamma vänner. Han tog initiativet och ville lära känna mig. Vi dansade och han bad om mitt telefonnummer, sa Annie då till Aftonbladet.

Hon berättar vidare för tidningen:

– Först trodde han inte att jag gav honom mitt riktiga nummer så han fick testringa, haha.

Annons

Två dagar efter det härliga mötet blev det dejt – i en bowlingshall.

– Värnamo är ju ganska litet så alla visste om det. Några veckor senare flyttade vi ihop, konstaterade Annie då.

Oj så otroligt med småstadskärlek, parets modiga satsning lyckades ju minst sagt väl!

Gifte sig – till texter av en hyssbok

Annie har berättat att hon var ett barn som var förtjust i hyss. Hon skrev en egen hyssbok när hon var liten hemma i Småland. När Annie gifte sig med Carl-Johan 2011 blev det högläsning ur boken.

– Det var så roligt. Det var inga allvarliga hyss, men jag klippte luggen kort, låste in min lillasyster i garderoben, drog till med någon svordom vid olämpliga tillfällen och gömde nycklar. Buset tycks gå i arv, säger Annie och skrattar och syftar på sin dotter som är lika busig.

Rolig detalj!

Njuter av somriga dagar i Skåne med maken

Trots sitt hektiska karriärsliv så får Annie och maken tid för varandra och barnen då de besöker sin stuga i Skåne. Där får dagen bli som den blir.

Annons

– Vi har en stuga i Skåne som vi kommer att ha som utgångspunkt för utflykter med barnen. Bada på någon strand och bygga sandslott, och åka till inspelningen av Sommarlov. Jag är aldrig helt avstängd från jobbet, men att inte ha en kalender bokad utan bara kunna ta dagen som den kommer, det är semester för mig, säger Annie Lööf till Svensk Damtidning.

Foto: TT

Annons