Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Antikrundans Anne Lundberg dök plötsligt upp på KD:s valvaka – beteendet väcker nu reaktioner

12 sep, 2022, 10:00 
AvIbraheem Alsalman

Det var minst sagt oväntat!

Annons
Prinsessan Christina om Hagasessornas fina krav på drottningenBrand logo
Prinsessan Christina om Hagasessornas fina krav på drottningen

Den folkkära programledaren Anne Lundberg är en favorit hos många. Sedan 2018 leder hon Husdrömmar med kollegan Gert Wingårdh och de är just nu uppe i att spela in den nya säsongen som har premiär nästa år.

År 2019 gifte SVT-profilen sig med maken, Allan Lindfors, i vackra Paso Livadi på ön Paros i Grekland.

Paret har i dagsläget både lägenhet i Stockholm och hus i skånska Skivarp men Lundberg har länge drömt om att köpa hus vid medelhavet, berättar hon i en ny intervju med Expressen – något som nu är ett faktum.

– Jag började från noll, kunde inte ett ord, men jag tycker det är ett väldigt vackert språk och jag älskar människorna och tycker att det är ett väldigt vackert land, har hon tidigare sagt till Expressen.

Annons

Anne Lundberg syns förstås också i SVT:s omåttligt populära program Antikrundan. Programmet är en tittarsuccé där många tycker att Lundberg gör ett strålande jobb.

Här dyker Anne Lundberg helt plötsligt i SVT:s valvaka

Men under söndagskvällen sadlade hon om - till politikreporter. Något som fick många att höja på ögonbrynen. Anne Lundberg dök nämligen upp i KD:s valvaka som sändes i SVT. Ingen hade förväntat sig att hon skulle synas där!

Anne Lundberg har som bekant varit mest en programledare och sällan är hon en reporter. Men under söndagskvällen var hon alltså på plats för att bevaka KD:s valspurt. Hon intervjuade bland annat Sara Skyttedal.

På mikrobloggen Twitter valde många att uppmärksamma hennes insats i rutan.

"Jag älskar Anne Lundberg", skriver en användare.

"Det är faktiskt asroligt att de skickat hon från ”Antikrundan” att bevaka KD:s valvaka", skriver författaren och journalisten Jens Liljestrand.

Annons

Valet är en superrysare där vi just inte inte kan slå fast vilka som kommer styra landet. Högerblocken leder med ett mandat.

Annons