Armand Duplantis erkänner – kärleksproblemen med flickvännen

17 jan, 2022, 17:00 

Armand Duplantis och Desiré Inglanders relation har inte alltid varit lika självklar.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Armand Duplantis är bara 22 år gammal men har redan tagit världsrekord i stavhopp, med 6,18 meter. Han har även tagit guld i både OS, EM och SM.

Sedan sommaren 2020 är Armand tillsammans med den svenska modellen Desiré Inglander, 20. De har nu även blivit sambos och bor i en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm.

Paret har även en gemensam youtubekanal, där de delar med sig av sitt fartfyllda och lyxiga liv.

Recept.se Nyhetsbrev

Armand Duplantis erkänner – kärleksproblemen med flickvännen

Men allt har inte alltid varit en dans på röda rosor för Armand och Desiré. Faktum är att stavhoppsstjärnan fick kämpa hårt för att modellen ens skulle ta honom på allvar.

I en intervju med Expressen berättar Armand att han tog det första steget genom att skriva till Desiré på Instagram.

– Den moderna världen, eller hur. Det var inte så komplicerat egentligen, men jag var tvungen att jobba för det. Hon trodde nog inte att jag hade bra avsikter i början, berättar han för tidningen.

Annons

– Jag var tvungen att bevisa det. Det är väl så det funkar lite på sociala medier nu. I stavhoppningen är jag rätt erfaren, men i det vanliga livet pågår helt vanliga 22-åringsgrejer.

"Fick bevisa att jag var en respektfull ung man"

Armand berättar att han förstår om Desiré var skeptisk till honom och hans intentioner till en början.

– Nej, men om jag varit henne skulle jag inte heller bara litat på vad du ser först, folk kan vara full of shit. Du måste bevisa det med handling och inte bara ord. Jag fick bevisa över tid att jag var en respektabel ung man, haha. Att jag skulle behandla henne med respekt, det vann henne över tror jag, säger han till Expressen.

Annons