Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos diss – efter kritiserade magtröjan: "Väldigt få i vår ålder kan ha det"

09 okt, 2022, 09:36 

Nu ger hon svar på tal.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Åsa Ingrosso fyllde nyligen 48, och den glammiga profilen verkar inte se på åldrandet med skräck.

"Väldigt tacksam över att ens kunna fira ett år till" skrev hon på Instagram i samband med sitt födelsedagsfirande i Paris.

När man blir äldre är det många som väljer bort plagg och saker som känns ungdomliga, men det vägrar Åsa Ingrosso att vika sig för – och nu sätter hon ner foten.

Frågan till följarna

Det är mångsysslaren Magdalena Graaf som i ett inlägg lyfter frågan om "åldergräns" på plagg eller smink. Ämnet väcktes i henne när hon målade läpparna röda, och berättar att hon brukade förknippa det med "lössläppta tanter och glädjeflickor".

Men idag bär hon det med stolthet, utan att låta sig påverkas av förutfattade meningar. På bilden bär hon dessutom en matchande röd magtröja och skriver att hon idag inte skäms över något plagg – och att det är så befriande!

Annons

Hon lämnar följarna med en fråga, och undrar ifall hennes följare som passerat 40-årsgränsen har något eget förbud, en fråga som skulle få Åsa Ingrosso att ge sig in i leken.

Sätter ner foten

Ja, för i kommentarsfältet visar det sig att flera av Magdalenas följare inte alls är lika fria i tankarna som hon själv. Många vittnar om att de har plagg som är förbjudna för sig själva, av olika skäl.

Tajta plagg verkar vara en klassiker, men även magtröjan lyfts som något folk personligen helst undviker.

Detta fick Åsa Ingrosso, som är en flitig användare av plagget, och dessutom är över 40 år, att se rött.

"Sjukt snygg! Passar perfekt i röda läppar! Du är toppenfin i magtröja, som jag ser många hakar upp sig på här. Men det beror garanterat på att väldigt få kan ha det i vår ålder. Jag har gått med bar mage hela sommaren. I love it! Rock on!" Skriver Åsa Ingrosso under inlägget.

Åsa Ingrosso trivs i magtröja.

Foto: TT/Instagram

Annons