Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos bakslag på semestern – lämnade lyxrestaurangen i dörren: "Folk var mysklädda"

02 okt, 2022, 11:58 

Det gick inte alls enligt plan för paret.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Åsa och Emilio Ingrosso lever ett liv många säkerligen hade velat få sin beskärda del av. Paret pendlar mellan lyxvåningarna på Palma i Spanien och Stockholm, och spenderar emellanåt sin tid på andra härliga semesterorter.

Nu befinner sig paret i romantiska Paris för Åsas födelsedag, men allt går inte riktigt vägen.

Makalösa prislappen på hotellet

I Paris har Åsa och Emilio hunnit med en hel del. Allt ifrån dyr shopping till exklusiva restaurangbesök, till och med hotellvistelsen är en upplevelse för sig.

De sparade inte på krutet och tog in på femstjärniga Nolinski Paris, där det billigaste rummet blir ditt för runt 9 700 kronor, och den dyraste sviten för drygt 250 000 svenska kronor. Ett perfekt ställe att koppla av på efter vändorna på stan, med andra ord.

Av allt att döma är resan oerhört lyckad, och det är inte konstig. Frankrike håller Åsa varmt om hjärtat, och trots att de trivs i lägenheterna i Stockholm och Mallorca har hon Frankrike i tankarna.

Annons

– Jag vill alltid vidare till något större eller nytt. När jag känner att jag kan något så lämnar jag. Jag har alltid älskar Frankrike och gråter av lycka när jag är där. Italien är också charmigt, men väldigt mycket ”Amore, amoooore!” som inte alltid känns så genuint. Frankrike har romantiken, det estetiska men också det lite kargare som jag gillar, som påminner lite om Sverige, har Åsa Ingrosso tidigare sagt till Amelia.

Åsa och Emilio Ingrosso
Krögarparet har varit gifta sedan 2015.

Stora besvikelsen på lyxrestaurangen

Men inte ens drömresemålet Frankrike är skonat från besvikelse. På sin Instagram berättar hon att paret bokat bord på en restaurang, som hon sedan bekräftar är lyxrestaurangen Le train bleu.

Efter mycket varma rekommendationer och tips begav de sig dit, uppklädda och redo för en middag med ett bord bokat vid 21:30. Tiden var bokad för över en månad sedan, men väl framme blev de snopna.

Annons

"När vi äntligen hittar entrén, kikar in så ser vi bara på varandra, ler och skakar på huvudet. Vi är uppklädda. Stället är upptänt som att det vore dag. Där sitter folk som åkt tåg och som är trötta, mysklädda, sega och bara vill äta ngt fort. Dom har släpat upp sina väskor upp för denna långa trappa så det är grejer överallt och även om stället har ett magiskt vackert tak och dekoration så var det inte riktigt detta vi tänkt oss." Skriver hon bland annat.

Hon berättar att paret bestämde sig för att avboka sitt bord, och lämnar den hyllade restaurangen bakom sig för att äta på ett annat ställe.

Hon skriver bland annat att det var upptänt som att det var dagsljus, och att Emilio har lätt att störa sig på sådant eftersom han under sin karriär jobbat med att ljussätta teatrar.

Som tur är, levde middagen på nästa ställe upp till förväntningarna, och paret fick sig trots allt en fin kväll i Paris.

Restaurangen Le train bleu
Lyxrestaurangen fick nobben.
Restaurangen Le train bleu
Förutom maten är Le train bleu känd för sina vackra lokaler.

Foto: TT/Instagram

Annons