Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas erkännande om Christian Bauer – orden Emilio inte vill höra

30 sep, 2022, 09:00 

Nu avslöjar hon ett och annat.

Annons
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!Brand logo
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!

Det har nog inte undgått någon att Amors pilar träffat Pernilla Wahlgren. I lite över ett år har hon och pojkvännen Christian Bauer njutit av varandras sällskap, och kärleken visar inga tecken på att svalna.

Men Christian är långt ifrån Pernillas första förhållande. Hon har tre barn tillsammans med före detta dansaren Emilio Ingrosso, och orden Pernilla nu säger om sin nya pojkvän kan inte vara kul att höra...

Uppmärksammade bröllopet

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren träffades under 90-talet, när Pernilla gjorde storslagen succé i Melodifestivalen. Vid sin sida hade hon dansaren Emilio, och deras kemi skulle visa sig vara minst lika intensiv när kamerorna slocknade.

– En kille från förorten, dansare, en tjej från en artist- och skådespelarfamilj, det var sån otrolig motpol, har Emilio tidigare sagt om romansen i Framgångspodden.

Annons

Deras bröllop blev storslaget, och nästan prinsesslikt. Utanför kyrkan i Laholm hade lokalbefolkningen, och pressen, vallfärdat för att få sig en glimt av Sveriges hetaste par.

Pernilla Wahlgren under sitt bröllop med Emilio Ingrosso i Laholm 1993
Det blev ett av Sveriges mest uppmärksammade kändisbröllop.

I hela nio år var romansen ett faktum, innan paret skiljde sig 2002. Det är ingen hemlighet att relationen tidvis var stökig, och de nästkommande åren tapetserades löpsedlarna med skandaler och bråk. Innan de skiljde sig fick de tre barn tillsammans, Oliver, Bianca och Benjamin.

Ärliga orden om Christian Bauer

På en kändistät fest på Stockholmskrogen Stacy hittade Pernilla efter den stormiga tiden kärleken i polisen Joachim Lennholm. Paret kilade stadigt, och relationen hölls betydligt mer under radarn än den turbulenta cirkus det blev med Emilio. 2007 välkomnade paret sitt gemensamma barn Theo till världen, men bara året därpå skiljde de sig.

Joachim Lennholm, Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren
Det forna paret med sin nyfödda bebis Theo, och en stolt storebror Benjamin 2007.

Och nu har det alltså blivit Pernillas tur att hitta lyckan igen, 54 år gammal. I en intervju med Expressen berättar hon att det inte var så att hon aktivt sökte efter kärleken – med tanke på hennes tidigare erfarenheter.

Annons

– Kom ju dessutom med dåliga erfarenheter från tidigare förhållande, så det kändes skönt att vara själv och slippa bråka och tjafsa hela tiden. Men nu är jag i ett förhållande med noll bråk, och tänker kan det vara så här bra? säger Pernilla.

Ja, tänk vad härligt att Pernilla hittat en pojkvän som är dramafri! Och piken till hennes tidigare förhållanden kan inte vara kul att höra om man råkar vara en av hennes forna partners...

– Vi har noll svartsjuka. Vi är otroligt olika som personer, men väldigt lika som människor. Det är ingen som vill eller orkar tjafsa om disken och vem som ska göra vad. Vi hjälps åt. Jag har nog aldrig varit i ett förhållande tidigare där jag känner att vi är ett team. Det är superhärligt, säger hon till Expressen.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla och sin Christian, som tagit ett kliv in i rampljuset i och med kärleken!

Foto: TT

Annons