Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bathina Philipson avslöjar verkliga relationen till Carolina Gynning: ”Jag är hennes svärmor”

20 okt, 2021, 07:00 

Bathina Philipson om att vara svärmor till jämngamla Carolina Gynning.

Annons
5 saker du inte visste om Bathina PhilipsonBrand logo
5 saker du inte visste om Bathina Philipson

Bathina Philipson, 43, är en färgstark karaktär i den svenska societeten och är sannerligen inte rädd för att ta plats. Men nog väckte det uppståndelse när hon för över 20 år sedan hittade kärleken i kungens vän Aje Philipson.

Sedan dess har de flesta vant sig och Bathinas närvaro i kungliga sammanhang har blivit självklar. I en intervju med Expressen berättar hon om hur mycket hon uppskattar att ha så mycket människor runt omkring sig, med hennes åtta syskon och Ajes totalt nio barn varav tre är äldre än henne blir det en hel del släktingar att uppvakta på högtidliga dagar.

– Man hade ju hört talas om de elaka styvmorsorna, och allt det där. Men för mig var det bara kul att han hade massa barn. Även om det så klart har funnits utmaningar i att jag kom där och var 21 år gammal, säger Bathina till Expressen.

Bathina Philipson om att vara styvsvärmor

En bonus av att vara styvmor till Ajes äldre barn är att hon via sonen Viktor Philipson tekniskt sett är svärmor till Carolina Gynning.

Annons

– Vi är lika gamla, men med tanke på att jag är hennes svärmor, så borde hon visa mig respekt. Ha, ha! Men det gör hon. Carolina är fantastisk. En jätteduktig, driftig mamma som roddar tre barn, sin business och sitt Instagramkonto. Jag tycker det är kul för Viktor att han har träffat henne. Hon är ju åtta år äldre än vad han är, och jag tror han behöver det – en stark kvinna som visar vägen. Och så har de fått en jättegullig dotter. Jag har alltid uppskattat kvinnor som tar för sig utan att be om ursäkt, så hon är verkligen på min favvolista, säger Bathina om Carolina i intervjun.

Annons