Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bauers svar efter Pernillas sexskämt – inför fullsatt publik: "Pinsamt"

21 jan, 2024, 13:00 
Pernilla Wahlgren skojar friskt maken Christian Bauer i föreställningen Pernilla Wahlgrens Happy Ending.
Annons

Nu kommer inte Pernilla Wahlgren kunna ligga och slappa på soffan i Villa Wahlgren längre. Under våren ger hon sig ut på Sverige-turné med 114 föreställningar av showen Pernilla Wahlgrens Happy Ending, och premiären var i veckan.

Maken Christian Bauer stod i fokus en hel del – men hur reagerade han egentligen?

Så mycket pengar tjänar Christian Bauer – verkliga summanBrand logo
Så mycket pengar tjänar Christian Bauer – verkliga summan

Pernilla Wahlgren om snuskiga skämten i föreställningen

Pernilla Wahlgren är ingen blyg viol. I hennes tidigare shower har hon skojat om att hon inte får till det, och sjungit låtar om stora könsorgan. Nu är hon lyckligt gift med Christian Bauer – och det är han som faller "offer" för snusk-skämten istället.

Ja, de som satt i publiken under premiären vittnar om en hel del snusk. Anders Pihlblad, programledare för Nyhetsmorgon, var på plats och intervjuade Pernilla dagen efter:

Annons

– Jag var ju där igår och som du själv sa, det drivs väldigt mycket med honom (Christian Bauer, reds amn). Det är väldigt mycket snusk också i showen...

– Ja men det är ju lite så jag jobbar. Jag tycker att det är roligt. Jag blir ju fnissig av det själv. Det är ganska mycket snusk men jag hoppas att vi ändå lägger det på en nivå så att det känns okej. Folk skrattar i alla fall väldigt väldigt mycket. Och det är väl självaste poängen, svarade Pernilla då.

Hon berättar också att skämtet "landade bra" hos Christian, som inte sett showen i förväg.

Christian Bauers dotter om Pernilla Wahlgrens nya show

I podcasten Wahlgren och Wistam har Sofia Wistam intervjuat Pernillas vänner efter showen, för att höra vad de tyckte. Barnen Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso hyllar sin mamma till skyarna, och det gör även Bauer:

– Jag är så stolt över henne. De är så proffsiga!

Christian Bauers dotter intervjuas också, och hon fick kanske veta lite mer om sin pappa än hon hade önskat:

– Otroligt bra! Mycket skratt, lite pinsamt på riktigt för mig. Det privata är inte superprivat, så nu vet jag ju allt om hur pappa är, och hur dom har det hemma…säger Caroline Bauer och syftar på de snuskiga skämten.

Foto: TT/Instagram

Annons