Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Benjamin berättade sanningen för Pernilla bakom kulisserna på Allsång: ”Jag ville bara…”

05 jul, 2023, 17:00 
Benjamin och Pernilla
Pernilla Wahlgren är ny allsångsledare. Foto: TT

Benjamin hade lite råd till sin mamma under premiären av Allsång.

Annons

Nu är Allsång på Skansen äntligen igång. Igår ändes det andra avsnittet för de här säsongen och det bjöds på härlig allsång och flera överraskningar.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla hyllas på sitt nya sommarjobb

I år är det Pernilla Wahlgren som har tagit över rollen som programledare för Allsången. Tidigare var det Sanna Nielsen som tog ton tillsammans med hela Sverige, och hon gjorde det med bravur. Men nu har Pernilla tagit över och det har hon verkligen gjort bra.

Efter första programmet för i år fick Pernilla mängder med hyllningar från publik, kändisar och media. Alla älskade verkligen Pernilla som nya programledaren, man kan minst säga att hennes nya sommarjobb har gått väldigt bra hittills.

På premiären kunde vi se flera av Pernillas kända familjemedlemmar sitta på första parkett för att stötta henne. Det var både hennes mor och far som även medverkade lite under ett av uppträdena. Sedan kunde vi se hennes dotter Bianca och son Oliver tillsammans med sin gravid flickvän Zoe-Fay Brown. Och såklart fästmannen Christian Bauer.

Annons

Benjamin var inte där

Det var många tänker ni - men det var en som saknades, nämligen sonen Benjamin. Familjen är kända för att alltid stötta varandra under deras olika jobb så därför blev många lite snopna över att Benjamin inte var på plats för att se sin mamma på hennes nya jobb. Men vi kan vara lugna, Benjamin stod nämligen bakom kulisserna och hejade på henne.

I Pernillas podd som hon driver tillsammans med kompisen Sofia Wistam berättade Benjamin om hans roll bakom kulisserna, han gav nämligen sin mor några råd mellan låtarna.

Gav råd till sin mamma

– Jag ville bara att hon skulle hitta de röda linserna i kameran så hon kunde titta lite mer i kameran men jag älskar att hon pratade med publiken för det blev värme, säger Benjamin och fortsätter:

– Sen ville jag att hon skulle hålla fingrarna borta från sina ”in ears” och vara mer i nuet när hon pratar med gästerna, för man är väldigt nervös, man ska höra nästa fråga och så där, men annars så var hon helt jävla otrolig. Som gjord för det här.

Trots Benjamins råd till sin mamma sammanfattade han hennes första prestation som Allsångsledare som "Legendariskt", vilket väldigt många håller med om!

Nu ser vi fram emot varje tisdag där vi får sjunga tillsammans med Pernilla!

Annons