Beslutet från TV4 – därför försvinner Efter fem från tablån!

Beslutet från TV4 – därför försvinner Efter fem från tablån!

Det kommer dröja innan vi ser det populära programmet i rutan igen!

Svenska kändisar – då och nu!
Slå på ljud

Efter fem i TV4 är ett av kanalens mest populära program, där de rutinerade programledarna och profilerna skapar mervärde för alla tv-tittarna under den annars lite tomma eftermiddagen i tv-tablån.

Men nu är det förändring på gång! Under fredagen sänds säsongens sista program, och hela gänget från programmet tackar för sig i ett inlägg på Instagram!

”I dag sänder Efter fem sitt sista program, sedan tar vi sommarledigt! Tilde, Anna, Axel, Henrik, Max och resten av Efter fem-familjen vill tacka för det senaste året. Som trots det mörka nyhetsläget bjudit på mycket roliga och fina stunder. Här är ett axplock! Vi ses igen den 16 augusti!” skriver redaktionen bakom programmet på Instagram tillsammans med ett gäng härliga bilder från den gångna säsongen.

Det blir en välbehövlig paus för Tilde de Paula, Anna Brolin och gänget, allt medan det görs plats för fotbolls-EM i tv-tablån istället.

Axel Pilebys stora förändring

Även på det personliga planet har det varit stor förändring på gång för Efter fem-profilen Axel Pileby. Han och flickvännen Felicia har nyss blivit föräldrar till en liten flicka, och han visade stolt upp dottern när han gästade programmet på videosamtal.

– Alla säger att allting förändras och sådär, och det gör det verkligen! Att sammanfatta är ju typ omöjligt. Det jag känner är väl en stor tacksamhet, tacksamhet för att bli förälder överhuvudtaget – det är inte alla som får det. Dessutom att få bli det med världens bästa människa som jag får bli det med, min tjej alltså, sa han när han intervjuades på länk i programmet efter dotterns födelse.

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan