Bianca avslöjar rädslan i sitt förhållande – stöttas av Pernilla

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

Bianca Ingrosso avslöjar problemen i sitt förhållande med Philippe Cohen.

Biancas rädsla med pojkvännen: ”Missförstår”
1:17

Efter reklamen: Biancas rädsla med pojkvännen: ”Missförstår”

(1:17)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har tillsammans med exet Emilio Ingrosso, 56, barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24.

Influensern och entreprenören Bianca och tidigare aviserat att hon inte kommer vara en lika stor del av programmet som under tidigare säsonger.

"Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst", skrev hon på Instagram.

Pernilla Wahlgren stöttade sin dotter efter beskedet.

– Det känns faktiskt väldigt bra att hon nu är med när hon vill på ett glädjefyllt sätt, i stället som förut när hon kanske var tvingad: "på måndag klockan nio kommer filmteamet och då måste du leverera".

Men under det senaste avsnittet "Wahlgrens värld" får hon besök av sin enda dotter. Pernilla ställer frågan om hur Biancas förhållande med Philippe Cohen är, vilket får influensern att öppna upp sig ordentligt.

Bianca avslöjar problemen med Philippe Cohen

– Vårt problem är kommunikationen. Vi missförstår varandra lätt. Vi har alltid en uppförsbacke. Men vi älskar varandra och är kära, säger Bianca i "Wahlgrens värld" och berättar om det komplicerade förhållandet som har avslutats flera gånger.

– Vi har gjort slut och varit tillsammans i åtta år. Jag tror att jag har varit singel under varje år typ, men ändå varit i ett förhållande varje år.

Pernilla Wahlgren berättar att hon hade samma problem med Biancas pappa, Emilio Ingrosso.

– Det var av och på hela tiden, säger Pernilla som hoppas att dotterns förhållande blir mer stabilt.

– Jag hoppas verkligen att de kan känna att det är dem. Så de kan njuta av varandras sällskap och vara trygga med varandra. Och en vacker dag önskar jag att det blir barn, för då blir det barnbarn och det vill jag ha, säger realitystjärnan och skrattar.

Foto: TT.

LÄS MER: Hoppar av – vill inte vara med i Wahlgrens värld längre

LÄS MER: Christian Bauers vändning i relationen med Pernilla

LÄS MER: Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten avslöjas