Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca bortvald av kändismannen – Carina Bergfeldts revansch

27 okt, 2022, 13:55 
Det kan man kalla för krock!
Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Det råder fullständig talkshow-yra i rutan just nu! Både Carina Bergfeldt och Bianca Ingrosso gör succé hemma i stugorna med sina självbetitlade tv-soffor.

Men visst uppstår det också krockar när båda program fyller tablån under helgerna...

Frågan fick Carina att se rött

Att både Carina och Bianca håller sina egna kvällssoffor betyder också att det genast börjar spekuleras om en konkurrens. Men det har Carina gjort tydligt att det inte finns.

Bianca fick i en intervju frågan om hennes talkshow kommer bli bättre än Carinas, en fråga som fick Carina att se rött:

"Tror ni att David Hellenius fick frågan ”Är du bättre än Robin Pålsson?” Tror ni att Robin fick frågan om han var bättre än Kristian Luuk? Tror ni Kristian får frågan om han är bättre än Skavlan? Nej. Män ses som individer. Kvinnor ses som kvinnor och således måste man ställas mot varandra.", skriver hon på sin Instagram, och fortsätter:

Annons

"Men jag blir så trött på att kvinnor alltid ska verka som om vi har någon jäkla catfight."

Väljer Carina först

Nu har båda programmens säsong dragit igång, och succén är ett faktum för både Bianca och Carina. Carinas program sänds på fredagar, medan Bianca intar rutan på både fredagar och lördagar.

Bianca tog tittar-övertaget den 14 oktober. Bianca drog in över en halv miljon tittare linjärt, jämfört med Carinas 867 000.

Självklart är det ett ständigt jobb att boka de absolut hetaste och mest aktuella gästerna, och även om Bianca och Carina har olika målgrupper kan det ibland bli lite fel:

Komikern Marcus Berggren gästar på fredagen Carina, för att bara dagen efter synas i Biancas show. Hur förhandlingarna gått till är ju såklart hemligt, men man kan konstatera att det är en rejäl vinst att ha honom i sin soffa först. Då är det ju ingen risk att man blir snuvad på den smaskigaste infon!

Marcus Berggren i Biancas talkshow
Marcus Berggren, en väldigt eftertraktad gäst!

Foto: TT

Annons