Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bianca Ingrosso chockar alla med nya hemligheten – beslutet med bröderna

17 aug, 2023, 22:00 
Vendela Lönnqvist
Vilket beslut!
Vilket beslut!

Framgångarna fortsätter för Bianca – och denna gång har hon sina två bröder med på tåget.

Annons
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Influencern, programledaren, modellen, tv-profilen och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, har många strängar på sin lyra.

Och nu blir det ännu fler.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Bianca Ingrosso är ekonomiskt oberoende

Att ha tagit sig in i affärsvärlden med hela Sveriges blickar på sig har inte varit enkelt för Bianca, vilket man fick se i HBO Max-dokumentären "Imperiet Bianca".

Dagligen har hon fått utså kränkande kommentarer, hat och hot – men trots det reser hon sig ständigt ur askan och pekar finger åt dem som inte tror på henne.

Kvittot på det blev hennes sminkmärke Caia, som bara några år efter uppstart sålde delar till riskkapitalbolaget Verdane – en affär som Bianca erkänt ångrar.

Trots sorgen över att ha sålt sitt bolag, kan Bianca skratta hela vägen till banken. Företaget, och affären, gjorde henne nämligen ekonomiskt oberoende vid blotta 25 års ålder.

Alla Bianca Ingrossos bolag

Men trots att hon hade kunnat ta sitt pick och pack, lämna allt bakom sig och leva som om det inte fanns någon morgondag, fortsätter Bianca skriva historia inom affärsvärlden.

Annons

Hon har ju bevisat sig vara en entreprenör av rang – med nystartade företag av vad som känns som var och varannan dag.

För inte länge sedan startade hon det både hyllade och kritiserade smyckesbolaget Ani tillsammans med forna assistenten tillika vännen Lovisa Worge. De två kvinnorna gick sedan vidare till klädesbranschen och byggde gemensamt upp märket Avora.

Men det är inte bara Bianca som är driven i familjen Wahlgren-Ingrosso.

Benjamin och Oliver Ingrossos succéer

Lillebror Benjamin är en av våra mest lysande stjärnor på svenska artisthimlen. Varje konsert får sällan lägre än högsta betyg och hitlåt efter hitlåt toppar listorna.

Likaså går det bra för äldsta brodern Oliver Ingrosso, som sedan sommaren 2022 driver den prisade restaurangen "Olli" i centrala Stockholm. Inte nog med det blir han vilken dag som helst pappa för första gången, tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown.

Och nu verkar de tre syskonen slå sina kloka huvuden ihop för första gången.

Annons

Bianca, Benjamin och Oliver startar bolag

Breakit rapporterar nämligen att det, enligt bolagsverket, registrerats ett företag vid namn Mi-No Market AB i början av 2023.

Bolaget verkar vara resultatet av ett möte mellan de tre syskonen, som Bianca för ett drygt år sedan hintade om på Instagram med förklaringen att det handlade om något "de bara kunde drömma om".

Enligt uppgifterna står samtliga tre syskon som styrelseledamöter från augusti i år.

"Ett passionsprojekt"

Än så länge står Carl Lüders Vernersson som styrelseordförande och vd för bolaget, något han i en intervju med Breakit menar inte stämmer. Istället är han endast ledamot i bolaget, som verkar specialisera sig på export, import och försäljning av livsmedel.

“Jag hjälper syskonen med det här bolaget. Jag har känt Oliver sedan barnsben och de andra syskonen länge. Det här handlar om ett passionsprojekt drivet av dem tre, medan jag och ett gäng entreprenörer tillsammans hjälper dem att förverkliga det. Men det är syskonen Ingrossos bolag och planen är att tillsätta en vd”, säger han.

Annons