Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso talar ut om exets nya kärlek: ”Blev tårögd”

28 jul, 2023, 11:30 
Samuel Björn
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Förra sommaren gjorde Bianca och Phillipe slut för åttonde gången på lika många år.
Att Phillipe Cohen hittat en ny flickvän slog ner som en bomb tidigare i somras - nu talar Bianca ut om Phillipes nya kärlek.
Annons
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har ett stormigt förflutet. När paret gjorde slut förra sommaren så var det åttonde gången paret särade på lika många år.

Just nu ser en återförening mellan de två exen längre bort än någonsin då det tycks som att Phillipe hittat kärlek på annat håll. Förhållandet med Rebecca Lindbergh Thor har var varit känt ett tag nu och igår berättade Bianca om hennes känslor kring det hela i podcasten Högt i tak.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso på mamma Pernilla Wahlgrens föreställning Hybris 2020.

Biancas singelliv

Bianca har varit singel i ett år nu och ryktena om olika romanser står som spön i marken vecka efter vecka, rykten som Bianca ofta spär på.

Annons

Svensk Damtidning rapporterade tidigare i sommar om Biancas romans med en utländsk man.

Det var i podcasten Det skaver som Bianca berättade om natten med mannen.

De träffades under en utekväll när Bianca av en slump råkade trilla in i honom, precis som i en romantisk komedi. Sedan satt de tillsammans under kvällen och han pratade med både Bianca och hennes kompisar.

Mannen hade sedan tagit första steget när de var påväg till en nattklubb.

– Jag ville inte fråga dig förut, men Bianca jag måste fråga om det är okej om jag kysser dig nu, hade mannen frågat Bianca.

Sedan hamnade de i en riktig filmkyss och kvällen fortsatte på dansgolvet bara de två tillsammans. Men det slutade inte där utan Bianca och mannen spenderade natten tillsammans.

– Det var en otrolig otrolig otrolig natt. När jag skulle åka hem från det här stället så såg han till och med mig från hotellrummet och kom ut och bara "du behöver inte bära in dina väskor till bilen, jag hjälper dig", berättade Bianca.

Annons

Under avsnittet satt även Bianca och skrev med mannen, något som fick en av programledarna för podcasten att undra ifall de hade någon slags romans på gång.

– Jag vet inte, om det bara var det här, så får det vara så. Jag blir absolut inte kär lätt men jag är så pirrig just nu, allting är så pirrigt just nu, berättade Bianca.

"Jag är väldigt glad för hans skull"

Med Bianca öppet talandes om nya romanser och att hon gått vidare samtidigt som Phillipe hittat en ny flickvän verkar det onekligen som att paret nu separerat för alltid.

För fyra dagar sedan delade Phillipe med sig bilder på Instagram från en väns bröllop, då var nya flickvännen Rebecca vid hans sida.

I Högt i tak berättar Bianca att hon och Phillipe fortfarande är vänner och att de inte finns några dåliga känslor mellan dem längre. Hon berättar även att Rebecca inte är något nytt ansikte för henne.

– Jag är väldigt glad för hans skull. Och jag känner henne, säger Ingrosso i podden, som återges av Hänt.

– Vi var på Lollapalooza, och då var jag lite bakfull en dag och hade en överväldigande känsla, vilket gjorde att jag blev tårögd på grund av hur glad jag är för hans skull, säger hon och tillägger att de båda förtjänar att känna kärlek från andra.

Annons