Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bianca Ingrossos otäcka upptäckt i hemmet – står okända män utanför dörren: ”Uppskattar inte"

05 apr, 2023, 07:30 

Bianca Ingrosso har fått ovälkommet besök.

Annons

Bianca Ingrosso är en av våra största stjärnor. Hon är entreprenör, programledare och mycket – mycket, mer.

Men det kommer också med ett pris. Nu har hon gjort en skrämmande upptäckt i sitt egna hem, och väljer att vädja till folket på Instagram.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrosso säger ifrån efter ovälkomna besöken till lägenheten

Bara på plattformen Instagram har Bianca Ingrosso en bra bit över en miljon följare, som vill ta del av hennes glammiga liv. Det gör hennes konto till ett av de allra mest populära i hela Sverige.

Annons

Det innebär givetvis att intresset kring Bianca Ingrosso är stort, men det verkar inte heller veta några gränser. Nu berättar hon nämligen om att det stått för henne främmande män utanför hennes dörr, i hopp om att få sig en glimt av Wahlgren-dottern.

"Hörni. Jag blir absolut smickrad för blombud, fina dikter och likande jag får hem från er alla. Men jag uppskattar inte när ni män, som för mig är främlingar sitter och väntar utanför min dörr för att få prata med mig. Tack på förhand." Skriver hon på Instagram.

Utsatt för sirap-kupp

Det är inte första gången Biancas kändisskap gör att inte ens hennes hem är en fredad zon. I slutet av oktober var hon med om en annan otäck händelse utanför lägenhetsdörren.

"Tack till er som sprayat hela min dörr och golv med sirap så jag legit höll på bryta ryggen imorse när jag skulle ut" Skrev hon då.

Och inte ens detta var början på det Bianca Ingrosso tvingas utstå. Hon har flera gånger berättat om hur hon blivit konfronterad till tårar på stan, och när hon bodde med familjen på Lidingö hade de vid tillfällen poliskontroller för att värna om kändisfamiljens trygghet.

Det är inte alltså bara en dans på rosor att vara en sådan superstjärna som Bianca, och hennes familjemedlemmar, är.

Foto: TT/Instagram

Annons