Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca svarar på ryktena om operationerna - fansen reagerar: ”Det blir väldigt mycket”

28 apr, 2023, 16:00 
AvFelicia Plåt
Bianca Ingrosso
Bianca har skapat ett helt imperium. FOTO: TT

Bianca Ingrosso ger svar på tal angående ryktena om hennes kropp.

Annons

Vi har länge fått följa Bianca Ingrossos liv, både från sociala medier, youtube och programmet Wahlgrens Värld. Vi har sett henne gå från Pernillas dotter som driver sin egen blogg till att bygga upp ett helt imperium och är idag en av Sveriges mest framgångsrika och inflytelserika personer.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Skapat ett imperium

Hon har startar upp flera företag som har gått riktigt bra. Det är både sminkmärket Caia och smycketmärken Ani Jewels. Och under förra veckan gick hon och managern Vanessa Lindbladh ut med att de har skapat ett klädesmärke, Avora. Det är många succéer som rör sig om Bianca, och inte nog med det gick även en av hennes barndomsdrömmar i uppfyllelse nyligen. Att ha sin egen talkshow, vilket även den har tagit fansen med storm.

Annons

Bianca är även känd för att vara väldigt öppen och dela med sig om intima delar av sitt liv. Under de första säsongerna av Wahlgrens Värld fick vi följa med när hon gjorde sina läppar för första gången.

Svarar på ryktena

Men på senaste tiden har flera följare varit skeptiska till om Bianca verkligen är helt öppen med alla ingrepp hon har gjort. Vilket har fått Bianca att svara på ryktena.

Det började med en bild som Bianca la ut på Instagram då följarna började kommentera om hennes rumpa. I hennes senaste Youtube-video visar hon upp en outfit då hon även påpekar att hon har gjort brösten. Då säger hennes kompis och kollega Lucas Armando Feola:

– Men får jag säga en sak. Man ska visa det man har och har man det inte så gör man det. Och rumpan har du gjort tydligen också.

Bianca Ingrosso
Bianca svarar på ryktena i hennes senaste video. Foto: Biancas Youtube

Då svara Bianca.

– Ja jävlar vad folk tror att jag gjort min rumpa. Men det ska sägas att jag bygger muskler som en galning, främst på armar, framsida lår och rumpa. Så nej, jag har inte gjort min rumpa. Jag har bara tränat, säger Bianca i videon.

"Mitt naturliga utseende"

Bianca la även nyligen upp en story på sin Instagram där hon ger svar på tal angående att följarna tror att hon har gjort något med sina bryn.

– Måste bara klargöra då detta sägs vareeeenda dag. Jag har ett naturligt lyft vid mina bryn, ärvt av min far. Av botox åker de ner och jag ser arg ut. Så om ni ska kommentera att mina bryn är gräsliga så är det mitt naturliga utseende som ser ut så. Tack för mig hej, skriver Bianca på Storyn.

Annons