Biancas barnbesked i direktsändning – berättar inför alla

Biancas barnbesked i direktsändning – berättar inför alla

Karin Törnblom/TT

Bianca Ingrosso berättade ärligt om sina planer för barn i Efter fem.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en kvinna med många bollar i luften samtidigt. Hennes 2021 var så späckat med händelser att när hon gästade Efter fem i TV4 i tisdags och redaktionen skulle summera året var det knappt att det fick plats under den tilldelade sändningstiden.

Men ett överfullt schema är inget som påverkar Bianca negativt.

– Nu så här under julledigheten när man är lite ensam och inte jobbar så mycket så känner jag mig så tacksam över att ha ett jobb som är så kul och där jag är så accepterad för den jag är.

Samtidigt medger hon att hon inte är den bästa på att vara ledig.

– Jag är väldigt dålig på att njuta av ledighet. Då brukar jag sitta och trycka in nya projekt. Jag väljer hellre jobbet före en terapisession, men det ska jag bli mycket bättre på i år, säger Bianca.

LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Biancas ord om barn

Men att ha mycket att göra just nu är inget negativt i sig, utan till och med en del av en mer långsiktig plan, menar Bianca.

– Jag tänker att jag är ung och jag har inga barn så jag kan ju jobba så här mycket nu utan att det går ut över någon annan. Sen när jag får barn kan jag ”take a step back” Jag jobbar ju verkligen för mina framtida barn så jag kan ge dem mer tid, säger hon i intervjun.

LÄS MER: Bianca Ingrossos stora sorg – tvingas till paus

LÄS MER: Bianca Ingrosso i tårar efter beslutet – tar sig an ny livsroll