Biancas barnbesked med pojkvännen – avslöjar inför alla

Biancas barnbesked med pojkvännen – avslöjar inför alla

Philippe Cohen tillsammans med flickvännen Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrossos tydliga meddelande till pojkvännen – ska skaffa barn.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers och på hennes cv finns nästan för många saker för att kunna sammanfatta.

Något hon länge varit öppen med är planerna för att skaffa barn tillsammans med pojkvännen Philippe, 27.

Nyligen köpte Bianca en 300 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm där det kommer finnas gott om plats för hela familjen, och det kommande barnet. Bianca har tidigare hintat om att hon hoppas på en dotter och även avslöjat vad hon vill döpa barnet till. Nu kommer ytterligare pikar åt Philippes håll.

I en romantisk sekvens av stories upplagda på Instagram under Alla hjärtans dag skriver hon ”jag älskar dig, få mina barn” med en bild på först Philippe när han sover och sedan en bild på dem när de kysser varandra.

Biancas ord om barnplanerna med Phillipe

I en intervju med Amelia har Bianca tidigare berättat att hennes barnlängtan är närvarande vid varje beslut hon tar i livet.

– Om de kan påverka mig positivt eller negativt som mamma i framtiden. Hos mig finns en enorm respekt för att det inte bara är att ploppa ut en unge, sa hon till tidningen.

I intervjun berättade Bianca även att det viktigaste i hennes liv den kommande tiden kommer vara att våga tacka nej till saker, istället för ja.

Detta gjorde hon bland annat under slutet av 2021 när hon beslutade sig för att hoppa av tv-succén Wahlgrens värld.

– Jag hoppade av på grund av tidsbrist. Första säsongerna spelade vi in sju dagar i veckan till klockan ett på natten. Ska jag göra ”Wahlgrens värld” vill jag göra det fullt ut; öppet, naket och ärligt. Då behöver man vara närvarande. Kan man inte det är det bättre att ta en paus och må bra, så man inte står där inne i väggen, säger hon.

LÄS MER: Bianca Ingrossos dyra pälsjacka möttes av hatstorm – nu svarar hon på kritiken

LÄS MER: Bianca Ingrosso inblandad i lägenhetsbråk: "Skäms"