Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas beslut med Fredrik Skavlan – sanningen om relationen

14 okt, 2022, 08:20 
Bianca om nyfunna relationen med Skavlan – "Det finaste med honom är..."
Foto: TT

Wow! Så himla spännande!

Annons
Biancas chockerande sexfråga – till sin mammaBrand logo
Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma

Bianca Ingrosso har äntligen premiär för sin alldeles egna talkshow ikväll!

Efter närmare sju år i den populära realityserien Wahlgrens värld som hon spelat in med sin mamma står hon denna gång på egna ben.

Tanken är att Ingrosso ska möta några av Sveriges mest välkända personer och intervjua. Programmet "Bianca" sänds fredagar och lördagar klockan 22.00 på Kanal 5.

Bianca hoppas att programmet landar rätt hos tittarna och att hon inte jämförs med kollegor i branschen som hållit på länge.

– Jag hoppas att folk inte tar det här på så mycket allvar. Det är underhållning och det ska vara kul. Jag vill att man ska komma in i ett vardagsrum och sätter sig i soffan, slappnar av, på med mjukisbyxorna och ta av sig strumporna och sen bara njuter av en timme med mys, och kanske inte försöker jämföra mig med folk som har gjort det i många, många år, det säger Bianca till Expressen under en lång intervju.

Annons

Skavlan har funnits där för Bianca

Fått vägledning av proffset Fredrik Skavlan som har haft egen talkshow i många år:

– Han är dödsskön. Han är så skön. Att inte han blir intervjuad mer, det är sjukt. Vet du vad det finaste med honom är, och därför vi valde att gå med honom? Det enda han säger är: ”Andas, du ska bara vara du, alltså jag litar så mycket på dig”. Då gör det så mycket för mig att han, king of all kings säger det. Då känner jag rakt av att jag litar på mig själv.

Har kungligheterna som drömgäster

När Bianca pratar med Expressen kan hon dela med sig av vilka gäster som hade varit drömgästerna. Högst på listan är influcencer och realitystjärnan, men också kungahusets medlemmar.

– Självklart. Kim Kardashian, alla dagar i veckan. Jag vill bo med henne, jag vill verkligen sova i samma säng som henne. Det hade varit sjukt. Eller kungligheterna.

Kan vi väntas se kronprinsessan Victoria i Biancas gästsoffa framöver tro?

Den som lever får se!

Foto: TT

Annons