Schollins okända son dyker plötsligt upp – sanningen om Wahlgren-familjens doldis

Christina Schollin

Foto: TT/Instagram

Familjen Wahlgrens okända medlem visas plötsligt upp på Instagram.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Det är nästan omöjligt att missa familjen Wahlgren/Ingrosso om man äger en TV, mobiltelefon, eller till och med tidning. Den multi-begåvade familjen verkar ha någon för allt. Musikalstjärnor, skådespelare, dansare, artister, ja, det finns nog inte många områden en Wahlgren inte har intagit.

Men det är inte alla som trivs i rampljuset. Christina Schollins barnaskara tror nog sig dom flesta ha koll på. Pernilla, Linus och Niclas syns flitigt i diverse sammanhang. Men det finns faktiskt en till, doldisen Peter!

Oväntade yrket

Peter Wahlgren har minst sagt valt en annan karriärbana än sina syskon. Han jobbar nämligen deltid som brandman! Långt ifrån Melodifestivalen och slutsålda turnéer med andra ord. Och innan den karriären var det inte heller tal om att stå på några musikalscener.

– Han har blivit brandman. I 27 år jobbade han på bank, och så träffade han en 20 år yngre flicka som var från Borlänge. Han hade fått nog av banklivet. Han flyttade upp till Dalarna, köpte en stor herrgård och fick sitt första barn vid 51 års ålder, sa Christina Schollin om sin son i Skavlan.

Det verkar inte heller vara något han sörjer, att han inte är lika välkänd som sina syskon – snarare tvärtom. I en intervju med Dalarnas Tidning 2018 berättade han om beslutet att inte vara offentlig.

– Jag har aldrig haft något behov av att stå på tiljorna.

Otippade draget – lämnade Stockholm

Peter lämnade alltså storstadslivet och flyttade till Dalarna, där han bodde tillsammans med sin dåvarande fru Michaela och sonen Hugo. Ytterligare en sak som känns långt ifrån övriga medlemmar i Wahlgren-familjen, som verkar trivas som fisken i vattnet i stadskärnan.

– Det var skönt att säga upp sig. Jag var ganska less, men kravet var ett hus vid vatten, sa Peter Wahlgren om flytten till Östersunds-posten.

På bröllopet med frun Michaela gjorde sig dock namnet Wahlgren påmint. Pernilla och Bianca uppträdde nämligen under vigseln med en vacker sång!

"Bianca sjöng så oerhört vackert, och blev så rörd att hon grät sig igenom sista refrängen, söta tjejen…!" Skrev Pernilla 2016 på sin blogg om bröllopet.

LÄS MER: Pojkvännens tårar efter beskedet om Pernilla Wahlgren: "Jag satt och grät"

Säljer lyxvillan efter skilsmässan

Men Peter och Michaelas förhållande har tyvärr tagit slut, och brodern Niclas har bekräftat att ex-paret skiljt sig. Något år senare bestämde han sig för att sälja den lyxiga bostaden i Dalarna.

Precis som kravet var, låg villan vid vattnet, närmare bestämt Daläven i Stora Skedvi. Den stora vita villan hade en lyxig takterass som med vacker sjöutsikt, och en stor och rymlig tomt.

Enligt Hänt var utgångspriset för villan 6 500 000 kronor.

Så ser han ut idag

Nu visar Christina upp sonen, som verkar vara hemma från Dalarna. Bilden hon laddade upp ser ut att vara en härlig fika i vårsolen tillsammans med sina tre söner. I bildtexten skriver hon också att tre av hennes barnbarn är på plats – mysigt med släktträff!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER: Christina Schollins okända son Peter – därför har han valt bort rampljuset

LÄS MER: Christian Bauers vändning i relationen med Pernilla

LÄS MER: Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten avslöjas