Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pojkvännens tårar efter beskedet om Pernilla Wahlgren: "Jag satt och grät"

28 mar, 2022, 06:00 
https://image.svenskdam.se/image-8242143?imageId=8242143&width=1320&height=1320&cropw=49.3&croph=36.55&x=23.24&y=14.1
Jacob Johannesson
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Christian Bauer började gråta efter stora händelsen med Pernilla Wahlgren.
Annons
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla WahlgrenBrand logo
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har tillsammans med exet Emilio Ingrosso, 56, barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24.

Influensern och entreprenören Bianca och tidigare aviserat att hon inte kommer vara en lika stor del av programmet "Wahlgrens värld" som under tidigare säsonger.

Ett besked som stöttades av Pernilla.

– Det känns faktiskt väldigt bra att hon nu är med när hon vill på ett glädjefyllt sätt, i stället som förut när hon kanske var tvingad: "på måndag klockan nio kommer filmteamet och då måste du leverera".

Men Pernilla Wahlgren kör fortfarande på helhjärtat med sitt program. I det senaste avsnittet får tittarna följa med på premiären av pjäsen "Pernilla Wahlgren har hybris" där Pernilla givetvis har huvudrollen.

Christian Bauers tårar med Pernilla Wahlgren

I publiken sitter hennes föräldrar, Hans Wahlgren och Christina Schollin.

– Det är så underbart att se Pernilla och alla hennes vänner som nu äntligen får möta sin publik. Det var otroligt roligt, säger Christina i programmet efter föreställningen.

Annons

På plats för att följa föreställningen finns också Wahlgrens pojkvän, Christian Bauer som var mäkta imponerad över vad han fick se. Han erkänner att han inte kunde hålla tårarna inne.

– Jag satt och grät. Det var fantastiskt. Jag är tagen, säger han och fortsätter:

– Tänk att få träffa en person som är helt fantastisk som människa och så ser man henne i sitt esse på scen. Hon är ju min, det är ju skitstort. Det är häftigt. Jag är så glad för hennes skull.

Christian Bauer har även tidigare visat stor kärlek till Pernilla Wahlgren. Under en intervju i SVT-programmet "Carina Bergfeldt" avslöjade Bauer att han tatuerat in datumed paret träffades på kroppen.

– Vad som än händer så kommer det datumet i mitt liv vara beständigt, det var den bästa kärlekskänslan över huvud taget som jag har varit med om, förutom mina barn, säger han.

Foto: SVT och Discovery.

Annons